Chaotic Ages for iPhone

Chaotic Ages for iPhone 1.4.2

Опис

Дали сте подготвени да станете херој и да го спасите светот од хаотичното? Не гледајте подалеку од Chaotic Ages, возбудливата игра за играње улоги достапна за iPhone. Со својата неверојатна графика и мазна игра, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови.

Една од најистакнатите карактеристики на Chaotic Ages е неговата употреба на Unity 3D технологијата. Овој моќен мотор овозможува неверојатно детална и реална графика, како и беспрекорни транзиции помеѓу различни делови од играта. Без разлика дали истражувате огромен отворен свет или се впуштате во интензивни битки со страшни чудовишта, ќе бидете целосно нурнати во искуството благодарение на Unity 3D.

Но, не се работи само за изгледот - Chaotic Ages може да се пофали и со длабок и привлечен систем на игра што ќе ве натера да се враќате за повеќе. Со широк спектар на потраги што треба да се завршат, секогаш има нешто ново да се открие во овој богато детален свет. И кога ќе дојде време за борба, ќе можете да ги искористите предностите на вистинскиот борбен систем кој бара стратегија и вештина.

Се разбира, ниту еден RPG не би бил комплетен без опции за развој на карактери - а Chaotic Ages обезбедува и на тој план. Ќе имате способност да тренирате миленичиња и да ги развивате вашите сопствени вештини со текот на времето, дозволувајќи му на вашиот карактер да стане уште помоќен додека напредуваат низ нивното патување.

И покрај сите овие сложени системи кои се во игра, Chaotic Ages успева да одржи интуитивен интерфејс што е лесно за новодојденците брзо да го соберат. Без разлика дали играте на вашиот телефон или таблет уред, навигацијата низ менијата и интеракцијата со ликовите е едноставно и едноставно.

Па што чекаш? Придружете се на борбата против хаосот денес со Хаотични доба!

Целосни спецификации
Издавач Huayu Games
Страница на издавачи http://en.huayugame.com
Датум на издавање 2014-01-21
Датум на додавање 2014-01-23
Категорија Игри
Под категорија Масовно RPG за повеќе играчи
Верзија 1.4.2
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.0 or later. Compatible on iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 53

Comments:

Најпопуларни