OpenVPN Connect for iPhone

OpenVPN Connect for iPhone 1.0.3

Опис

OpenVPN Connect за iPhone: Крајното VPN решение

Во денешното дигитално доба, приватноста и безбедноста на интернет станаа главна грижа за поединците и за бизнисите. Со зголемениот број на сајбер закани, стана неопходно да ги заштитите вашите онлајн активности од љубопитните очи. Тука влегуваат во игра виртуелните приватни мрежи (VPN). VPN создава безбеден тунел помеѓу вашиот уред и интернет, шифрирајќи ги сите податоци што минуваат низ него.

OpenVPN Connect е едно такво VPN решение кое нуди силни безбедносни карактеристики заедно со леснотија на користење. Тој е официјален клиент со целосно опремен iPhone/iPad за OpenVPN Access Server, Private Tunnel и OpenVPN Community развиен од OpenVPN Technologies Inc.

Со OpenVPN Connect, можете лесно да увезете. ovpn профили од iTunes, OpenVPN Access Server, Приватен тунел или преку врска на прелистувачот. Ова го олеснува поставувањето и користењето дури и ако не сте познавачи на технологијата.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата најсовремена технологија за управување со енергија која го минимизира користењето на батеријата, а сепак обезбедува врвна безбедност. Ова значи дека можете да го користите без да се грижите за брзо празнење на батеријата на вашиот уред.

Друга одлична карактеристика на OpenVPN Connect е неговата поддршка за повеќефакторска автентикација користејќи OpenVPN статички и динамички протоколи за предизвик/одговор. Ова додава дополнителен слој на безбедност на вашата врска со тоа што бара повеќе од само лозинка за пристап до вашата мрежа.

Целосната поддршка за IPv6 и во тунелот и во транспортниот слој гарантира дека сте заштитени од какви било потенцијални пропусти во овој протокол.

Генерално, ако барате сигурно VPN решение кое нуди врвни безбедносни карактеристики заедно со леснотија на користење на вашиот iPhone или iPad уред, тогаш не гледајте подалеку од OpenVPN Connect!

Целосни спецификации
Издавач OpenVPN
Страница на издавачи http://openvpn.net/
Датум на издавање 2014-01-24
Датум на додавање 2014-01-24
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Разно
Верзија 1.0.3
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.1 or later.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 8778

Comments:

Најпопуларни