Comedy Central for iPhone

Comedy Central for iPhone 1.0

iOS / Comedy Central / 142 / Целосни спецификации
Опис

Барате целосни епизоди од Comedy Central? Здраво.

Добијте ги најновите епизоди од The ​​Daily Show со Џон Стјуарт, The Colbert Report, South Park и @midnight, плус други емисии. Сериозно, има часови и часови за гледање: најавете се со вашиот ТВ-провајдер за да пристапите до сè, вклучително и Tosh.0, Key & Peele, Workaholics и многу повеќе. Можете исто така да се вратите со одлични стенд-ап специјални, архивски емисии (вклучувајќи го и шоуто на Шапел) и целосни сезони на серии што се враќаат.

Оваа апликација бара iOS 7. Поддршката за AirPlay доаѓа наскоро, ветуваме. Го врзавме нашиот технолошки човек за неговата маса.

Карактеристики:

Целосните епизоди достапни следниот ден

Специјалисти за стенд-ап

Избори од архива, вклучително и секоја епизода од шоуто на Шапел

Продолжете да гледате токму таму каде што сте застанале

Споделете ги најдобрите клипови со вашите пријатели

Преглед

Comedy Central ви овозможува да ги прелистувате сите серии на мрежата и да пренесувате целосни епизоди од која било од нив директно на вашиот iPhone. Овде има нешто за речиси секого и никогаш повеќе нема да треба да пропуштите епизода од омиленото шоу откако ќе ја инсталирате оваа апликација.

Добрите

Убав интерфејс: со елегантен, мазен интерфејс, оваа апликација го олеснува пребарувањето на вашето омилено шоу полесно од кога било. Можете да поминете низ категориите, да пребарувате по категорија или само да проверите што е популарно во моментот. И ако сакате да гледате емисија во живо, можете да дознаете кога се репродуцира со гледање на целосниот распоред на ТВ Comedy Central од апликацијата, исто така.

Зачувување во омилени: Кога ќе најдете серии што сакате да ги гледате редовно, можете да ги зачувате во списокот со омилени за лесен пристап подоцна. Сè што треба да направите е да ја допрете иконата „Срце“ на страницата на таа емисија за да ја додадете, а исто така можете да поставите известувања за кога ќе стане достапна нова епизода.

Конс

Само кабел: оваа апликација и сè што е на неа е бесплатна за прегледување, под услов веќе да се претплатите на кабелска услуга што нуди Comedy Central. Нема опција да платите само за содржината на апликацијата и мора да се најавите со информациите за вашиот кабел за да пренесувате што било.

Крајна линија

Ова е одлична апликација за секој кој веќе има кабел, но кој сака да може да гледа емисии на Comedy Central во движење или кога е погодно. Апликацијата добро зборува, па ако сте љубител на шоуто со претплата за кабел, нема причина да не го пробате.

Целосни спецификации
Издавач Comedy Central
Страница на издавачи http://www.comedycentral.com/
Датум на издавање 2014-04-01
Датум на додавање 2014-04-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија ТВ и филмови
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 142

Comments:

Најпопуларни