Kalkulators for iPhone

Kalkulators for iPhone 1.0

Опис

Kalkulators за iPhone е моќна и лесна за употреба апликација која ви овозможува лесно да вршите нумерички пресметки. Без разлика дали треба да пресметате едноставни аритметички операции или сложени математички равенки, Kalkulators ве опфати.

Со Kalkulators, можете да креирате повеќе калкулатори за да можете да споредувате и зачувувате различни нумерички изрази. Оваа функција им олеснува на корисниците кои треба да вршат различни пресметки истовремено без да губат евиденција за нивниот напредок.

Една од најзначајните предности на користењето на Kalkulators е неговата способност да обезбеди променливи кои можат да се користат во изрази за побрзи и поудобни пресметки. Оваа функција заштедува време и напор со тоа што им дозволува на корисниците да складираат често користени вредности како променливи, кои потоа ќе можат да ги користат во идните пресметки.

Kalkulators, исто така, доаѓа со кориснички интерфејс што му олеснува на секој да ја користи апликацијата без претходно искуство или техничко знаење. Дизајнот на апликацијата е интуитивен, што им олеснува на корисниците да се движат низ различните функции достапни на платформата.

Бесплатната верзија на Kalkulators обезбедува основна функционалност, но ако сакате пристап до сите негови функции, вклучувајќи ги и напредните функции како тригонометрија и логаритми, тогаш размислете за купување на верзијата Pro од продавницата во апликации. Про верзијата ги отклучува сите карактеристики на оваа моќна апликација за калкулатор за да можат корисниците целосно да ги искористат нејзините можности.

Без разлика дали сте студент кој бара ефикасен начин за решавање математички проблеми или професионалец кој има потреба од брз пристап до сложени формули во движење, Kalkulators има се што ви треба. Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, оваа апликација е совршена за секој кој има потреба од сигурен софтвер за пресметување на дофат на раката.

Како заклучок, ако барате ефикасна апликација за калкулатор која нуди и основни и напредни функции, а истовремено е лесна за употреба - не гледајте подалеку од Kalkulators! Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач iPinsoft
Страница на издавачи http://www.ipinsoft.com
Датум на издавање 2014-03-30
Датум на додавање 2014-04-03
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Калкулатори
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
Цена $0.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 14

Comments:

Најпопуларни