Jumptuit for iPhone

Jumptuit for iPhone 1.0

iOS / Trans Media Exchange / 67 / Целосни спецификации
Опис

Jumptuit за iPhone: врвен безбедносен софтвер за секој технолошки животен стил

Во денешното дигитално доба, многу се потпираме на облак услуги и уреди за складирање и пристап до нашите важни датотеки. Сепак, управувањето со повеќе облак услуги и уреди може да биде застрашувачка задача. Тука доаѓа Jumptuit - врвниот безбедносен софтвер што се синхронизира со облак услугите и уредите што ги користите и ги сакате!

Со Jumptuit, повеќе не треба да се грижите за управување со повеќе најавувања или пребарување низ различни облак услуги за да ги пронајдете вашите датотеки. Тој нуди решение за едно најавување кое ви овозможува лесно пристап до сите ваши датотеки на различни платформи.

Синхронизирајте, копирајте, преместувајте датотеки помеѓу услуги и уреди на Cloud

Jumptuit ви го олеснува управувањето со датотеките преку различни облак услуги и уреди. Можете лесно да ги синхронизирате, копирате или преместувате вашите датотеки помеѓу Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive итн., без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

Креирајте приказ на слајдови на фотографии низ услугите и уредите на Cloud

Jumptuit исто така ви овозможува да креирате слајдови на фотографии на различни облак услуги и уреди. Можете да изберете фотографии од различни извори како што се албуми на Facebook или Instagram или дури и од ролетот на камерата на вашиот телефон. Со само неколку кликања, Jumptuit ќе создаде прекрасно слајдшоу кое ги прикажува сите ваши омилени спомени.

Создадете плејлисти со песни и видеа низ услугите и уредите на Cloud

Ако музиката е повеќе ваша работа отколку фотографии, тогаш не грижете се бидејќи Jumptuit ве опфати и таму! Со неговата функција за плејлиста, можете да креирате плејлисти со песни и видеа на различни платформи како Spotify или YouTube. Повеќе не мора да се префрлате помеѓу апликации кога слушате музика или гледате видеа - сè е достапно на едно место!

Поминете помеѓу видеа и фотографии од песни без разлика каде се складирани

Една од најдобрите карактеристики на Jumptuit е неговата способност непречено да помине помеѓу видеата и фотографиите од песните, без разлика каде се складирани! Без разлика дали се работи за фотографија зачувана во Dropbox или песна зачувана во Spotify, можете лесно да поминете меѓу нив без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

Оптимално медиумско искуство за вашите датотеки складирани во Box, Dropbox, Google Drive, OneDrive итн.

Jumptuit нуди оптимално медиумско искуство за вашите датотеки складирани на различни облак услуги и уреди. Тој автоматски го оптимизира квалитетот на вашите фотографии и видеа за да изгледаат одлично, без разлика каде се складирани. Можете исто така да уживате во стриминг музика со висок квалитет од различни платформи како Spotify или SoundCloud.

Како заклучок, Jumptuit е врвниот безбедносен софтвер за секој технолошки животен стил. Го поедноставува управувањето со повеќе облак услуги и уреди нудејќи решение за едно најавување кое ви овозможува лесно пристап до сите ваши датотеки. Со својата способност да креира слајдови на фотографии и плејлисти со песни и видеа на различни платформи, Jumptuit навистина нуди се-во-едно решение за управување со вашиот дигитален живот!

Преглед

Jumptuit ви овозможува да ги прегледувате и управувате сите ваши датотеки складирани во облак преку еден ефикасен интерфејс, за да можете лесно да останете над сè. Само поврзете ги вашите сметки за складирање облак и ќе имате непосреден пристап до датотеките складирани на сите нив на едно погодно место.

Добрите

Сортирање на категории: кога Jumptuit ги увезува вашите датотеки, автоматски ги подредува во четири категории за да ви го олесни наоѓањето на она што го барате подоцна. Овие категории се Фотографии, Музика, Видеа и Документи, а вкупниот број на датотеки за секоја категорија е наведен веднаш до насловот.

Повеќе од облаци: покрај очекуваните Dropbox, Google Drive, Box и OneDrive, можете да поврзете и некои други, нетрадиционални сметки за складирање облак преку оваа апликација. Опциите вклучуваат Facebook, Flickr, YouTube, Vimeo и Photobucket.

Конс

Погрешно означување: некои од ставките во оваа апликација беа погрешно означени за време на тестирањето. Ова предизвика нивно појавување во погрешни менија, па може да направи некои ставки потешко да се пронајдат доколку се работи за постојан проблем.

Крајна линија

Jumptuit е мазна и удобна програма за користење. Тоа ви овозможува да управувате со сите ваши сметки за складирање облак додека треба да се најавите само на едно место, а исто така ја олеснува размената на датотеки помеѓу повеќе сметки. Ако барате добра, бесплатна програма за управување со датотеки, ова е дефинитивно опција која вреди да се провери.

Целосни спецификации
Издавач Trans Media Exchange
Страница на издавачи http://glideconnect.com
Датум на издавање 2014-05-05
Датум на додавање 2014-05-05
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 67

Comments:

Најпопуларни