Mindomo (mind mapping) for iPhone

Mindomo (mind mapping) for iPhone 2.2.1

iOS / Expert Software Applications / 57 / Целосни спецификации
Опис

Mindomo (мапирање на мислите) за iPhone е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да ги доловите вашите мисли директно на умствените мапи, да ги претворите во презентации во лет и да ги споделите со другите. Со Mindomo, можете лесно да соработувате со другите преку споделување идеи и заедничка работа на умствени мапи во реално време. Оваа платформа создава моќна средина каде што можете креативно да ги оживеете вашите идеи.

Мапирањето на умот е ефикасен начин за организирање на вашите мисли и идеи. Тоа ви помага да визуелизирате сложени информации во едноставен и лесно разбирлив формат. Mindomo го носи овој концепт на следното ниво со обезбедување интуитивен интерфејс што му олеснува на секој да креира умствени мапи со професионален изглед.

Една од клучните карактеристики на Mindomo е неговата способност да ги синхронизира вашите мапи со облакот од кој било уред. Ова значи дека можете да пристапите до вашите умствени мапи од каде било, во секое време, користејќи кој било уред. Без разлика дали сте дома или сте во движење, Mindomo ви олеснува да останете организирани и продуктивни.

Друга одлична карактеристика на Mindomo се неговите способности за соработка. Можете лесно да ги споделите вашите умствени мапи со другите и да работите заедно во реално време. Ова го прави совршен за тимски проекти или сесии за бура на идеи каде што повеќе луѓе треба да придонесат со своите идеи.

Покрај неговите карактеристики за соработка, Mindomo вклучува и низа алатки кои ви овозможуваат лесно да ги приспособите вашите умствени мапи точно како што ги сакате. Можете да додавате слики, видеа, врски, белешки, коментари и повеќе - сето тоа во истата мапа!

Ако барате моќна алатка за продуктивност која ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да ја зголемите креативноста, тогаш не гледајте подалеку од Mindomo (умско мапирање) за iPhone!

Целосни спецификации
Издавач Expert Software Applications
Страница на издавачи http://www.exswap.com
Датум на издавање 2014-05-07
Датум на додавање 2014-05-07
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 2.2.1
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 57

Comments:

Најпопуларни