PDF Reader - Annotate, Scan, Fill Forms and Take Notes for iPhone

PDF Reader - Annotate, Scan, Fill Forms and Take Notes for iPhone 2.6

iOS / Kdan Mobile Software / 84 / Целосни спецификации
Опис

PDF Reader - Забелешка, скенирање, пополнување формулари и правење белешки за iPhone е моќен корисен софтвер кој ви овозможува да прегледувате и уредувате PDF-датотеки, MS Office документи, iWork датотеки, ePubs, стрипови и многу повеќе. Со својот софистициран, но лесен за користење интерфејс и широк спектар на функции како што се пополнување формулари, потпишување договор, бесплатен ракопис, истакнување на полето за текст и лепливи белешки меѓу другото; PDF Reader е врвна алатка за продуктивност за вашиот iPad.

Едноставниот и интуитивен интерфејс на PDF Reader ја прави навигацијата детска игра. Може да се движите низ страниците без напор дури и кога гледате поголеми датотеки. Софтверот ги поддржува сите мејнстрим формати на датотеки, вклучително и гледање во режим на чист текст на PDF-датотеки. Можете да извлечете текст директно од PDF-датотеки или лесно да гледате B/O/T (Обележувач/Контура/слика).

Една од најимпресивните карактеристики на PDF Reader е неговата алатка за прибелешки која ви овозможува да означите, подвлечете или исцртувате текст директно со прстот. Можете исто така да додавате лепливи белешки за да ги запишете коментарите или повратните информации за кој било документ. Алатката за печат обезбедува лесен начин за означување на статусот на датотеката додека текстуалните полиња на машината за пишување се поддржани за пишување на PDF-датотеки.

PDF Reader исто така ви овозможува лесно да пополнувате формулари со преземање преку вградениот прелистувач или прикачување од Dropbox или Google Drive меѓу другите услуги за складирање облак поддржани од софтверот. Откако целосно ќе се пополните, можете да испраќате пополнети формулари преку е-пошта или да потпишувате документи користејќи ја функцијата за пишување слободно.

Управувањето со датотеки повеќе не е проблем со PDF Reader бидејќи нуди безжичен пренос преку Wi-Fi заедно со синхронизација на датотеки и поддршка за онлајн резервна копија преку iCloud. Можете да преземате датотеки од која било веб-локација или да испраќате/симнувате датотеки преку Dropbox, поддршка на клиентот за FTP на Google Drive Box.net SugarSync MyDisk.se итн., со што ќе биде полесно од кога било досега да соработувате со вашиот тим користејќи поддршка за клиент/сервер на WebDAV.

Скенирањето документи никогаш не било полесно благодарение на способноста на овој софтвер да скенира речиси сè преку камерата, ефикасно да ги складира печатењето или да ги испраќа преку е-пошта како PDF или JPEG датотеки со повеќе страници. Можете исто така да увезувате слики од Фото библиотека и да манипулирате со квалитетот на сликата со прилагодување на експозицијата, B&W и сечењето. Поставувањето на скенерот (наслов, лозинка, големина на страница, распоред, маргини, број на страница) е уште една суштинска карактеристика што го олеснува скенирањето документи.

Други суштински карактеристики на PDF Reader вклучуваат поддршка за датотеки Zip/Rar Отворени мејнстрим формати на датотеки Пребарување целосен текст Air Print - Безжично печатење на вашите документи и поддршка за Airplay.

Како заклучок, PDF Reader - Annotate Scan Fill Forms and Take Notes за iPhone е услужен софтвер сè-во-едно кој нуди широк опсег на функции за подобрување на вашата продуктивност во движење. Неговиот едноставен, но моќен интерфејс во комбинација со неговата способност да се справи со речиси секој формат на датотека ја прави неопходна алатка за секој што треба да работи со документи на својот iPad.

Целосни спецификации
Издавач Kdan Mobile Software
Страница на издавачи http://www.kdanmobile.com/en/
Датум на издавање 2014-07-22
Датум на додавање 2014-09-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 2.6
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 84

Comments:

Најпопуларни