Online Georgian TV for iPhone

Online Georgian TV for iPhone 1.0

Опис

Дали сте уморни од пропуштање на вашите омилени ТВ серии и филмови додека сте во движење? Не гледајте подалеку од Online Georgian TV за iPhone, иновативниот софтвер за забава што ви овозможува да гледате локални и меѓународни ТВ канали од каде било во светот.

Оваа бесплатна апликација за IOS е дизајнирана имајќи ја предвид вашата погодност, што ја прави неверојатно лесна за употреба. Со само неколку допири на вашиот iPad, iPhone или iPod, можете да пристапите до сите ваши омилени канали и да уживате во широк спектар на филмови, информативни програми и друга содржина.

Но, што ја издвојува онлајн Грузиската ТВ од другите апликации за забава? За почеток, тој нуди видео стриминг со највисок квалитет дури и со мала брзина на интернет. И ако имате силна врска, можете да уживате во програмирање со кристално чист HD квалитет.

Покрај супериорниот квалитет на видеото, оваа апликација нуди и низа алатки за уредување што ви овозможуваат да исечете видеа на помали делови или да снимате смешни моменти со помош на алатката за отсекување. Можете дури и да пребарувате содржина преку повеќе услуги за стриминг и емитување!

Другите функции вклучуваат паметни листи за репродукција наречени „vibes“, кои помагаат да се средат персонализираните искуства за гледање врз основа на вашите преференции. Можете исто така да филтрирате по HD-само или омилени канали за брз пристап до содржината што најмногу ја сакате.

И ако има нешто конкретно што сакате да го зачувате за подоцнежно гледање? Нема проблем! Онлајн Грузиската телевизија им овозможува на корисниците да ги снимаат своите омилени филмови, информативни програми и ток-шоуа за никогаш повеќе да не пропуштат епизода.

Но, можеби една од најдобрите работи за оваа апликација е нејзината способност да им помогне на корисниците да ги подобрат своите јазични вештини. Ако не зборувате течно грузиски, но сакате да дознаете повеќе за оваа фасцинантна култура и јазик, гледањето различни грузиски ТВ канали или слушање грузиско радио може да биде токму она што ви треба!

Па зошто да чекаме? Преземете ја онлајн грузиската телевизија за iPhone денес и почнете да уживате во сите ваши омилени програми во секое време, каде било!

Целосни спецификации
Издавач LastThink
Страница на издавачи http://www.lastthink.com
Датум на издавање 2015-04-20
Датум на додавање 2015-04-20
Категорија Забавен софтвер
Под категорија ТВ и филмови
Верзија 1.0
Барања за ОС Apple Watch, iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x, iPhone OS 4.x
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 43

Comments:

Најпопуларни