1.2.3 Contacts Backup And Merge for iPhone

1.2.3 Contacts Backup And Merge for iPhone 1.4

iOS / Yuri Staloverov / 97 / Целосни спецификации
Опис

1.2.3 Backup And Merge за контакти за iPhone е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно да направите резервна копија и да ги споите контактите на вашиот iPhone со само неколку кликања. Со овој софтвер, можете да ги извезувате и увезувате контактите на вашиот iPhone во формати на датотеки vCard или CSV, што поддржува претходно дефинирано форматирање за компатибилност со Gmail и Outlook.

Една од најважните карактеристики на 1.2.3 Контакти Бекап и спојување е неговата способност да прави резервна копија на вашите контакти локално со неограничена историја, што ви го олеснува обновувањето секогаш кога е потребно. Можете исто така да изберете од различни опции за спојување/замена кога ги обновувате вашите контакти.

Покрај локалните резервни копии, овој софтвер исто така ви овозможува да направите резервна копија на вашите контакти на вашиот омилен облак диск како што се Dropbox, SkyDrive и GDrive за дополнителна удобност и безбедност.

Друга одлична карактеристика на 1.2.3 Контакти за резервна копија и спојување е неговата способност да испрати копија од контактите на вашиот iPhone директно на вашата адреса за е-пошта како дополнителна безбедносна мерка.

Но, тоа не е се! Овој софтвер ви нуди дополнителни начини за управување со вашите контакти, како што се спојување дупликат записи или бришење на несаканите на големо.

Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, 1.2.3 Контактите за резервна копија и спојување е совршено решение за секој кој сака лесен начин да направи резервна копија од контактите на својот iPhone, а истовремено да има флексибилност да управува со нив на различни начини.

Па зошто да чекаме? Преземете 1.2.3 Контакти Бекап и спојувајте денес и започнете со заштита на еден од најважните аспекти на вашиот дигитален живот!

Целосни спецификации
Издавач Yuri Staloverov
Страница на издавачи http://www.silvercastle.biz
Датум на издавање 2015-04-23
Датум на додавање 2015-04-23
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.4
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5 and 6 (6 plus).
Цена $3
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 97

Comments:

Најпопуларни