Notes Lock Free for iPhone

Notes Lock Free for iPhone 1.0

Опис

Notes Lock Free за iPhone е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита за вашите тајни белешки. Со оваа апликација, можете лесно да ги заштитите вашите белешки со лозинка и да ги заштитите од љубопитните очи. Без разлика дали сакате да складирате чувствителни информации, лични мисли или важни потсетници, Notes Lock ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Notes Lock е неговата способност да додава гласовни снимки и фотографии во вашите белешки. Ова значи дека можете лесно да доловите важни моменти или идеи и да ги прикачите на вашите белешки за идна референца. Апликацијата исто така ви овозможува да поставите предупредувања за потсетници за вашите обезбедени белешки, за никогаш да не заборавите важна задача или состанок.

Друга одлична карактеристика на Notes Lock е нејзиниот вграден приказ на календарот. Ова ви овозможува да ги гледате и управувате сите ваши белешки на едно место, со што ќе ви биде лесно да останете организирани и да ги следите работите. Можете брзо да се движите низ различни датуми и да ги видите сите релевантни информации на прв поглед.

Покрај тоа, Notes Lock нуди беспрекорна интеграција со Dropbox - една од најпопуларните услуги за складирање облак достапна денес. Со овозможена оваа опција, на сите ваши белешки автоматски ќе се направи резервна копија на Dropbox, осигурувајќи дека тие се секогаш безбедни и безбедни дури и ако нешто се случи со вашиот уред.

Севкупно, Notes Lock Free за iPhone е одличен избор ако барате сигурен безбедносен софтвер кој може да помогне во заштитата на вашите чувствителни информации, а истовремено обезбедувајќи корисни функции како гласовни снимки и прилози за фотографии. Без разлика дали сте зафатен професионалец или само некој што сака мир на умот знаејќи дека нивните приватни податоци се безбедни - оваа апликација има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач NewSoftwares
Страница на издавачи http://www.newsoftwares.net
Датум на издавање 2015-05-15
Датум на додавање 2015-05-18
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 28

Comments:

Најпопуларни