PepBlast MP Slide Show Maker with Music for iPhone

PepBlast MP Slide Show Maker with Music for iPhone 1.3.33

Опис

PepBlast MP Slide Show Maker со музика за iPhone е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да ги мешате вашите слики со музика и лесно да креирате забавни филмови и слајдови. Со овој софтвер, можете да го персонализирате вашето видео со неверојатни стилови и веднаш да го видите прегледот на вашиот филм. Можете да ги ослободите вашите фотографии во движење за да ги споделите со светот.

Овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да создаваат уникатни видеа од нивните фотографии. Нуди различни функции што го олеснуваат, брзо и забавно да се изразувате преку видео. Без разлика дали сакате да креирате слајдшоу или да направите видео од слики, PepBlast има се што ви треба.

Една од главните карактеристики на овој софтвер е неговиот Slide Show Maker со музика. Оваа функција ви овозможува да додавате музика на вашето слајдшоу или видео и да изберете од илјадници бесплатни дизајни или да дизајнирате свој. Може да ја користите и функцијата Motion Pic Collage for Slides со уредувач на фотографии која ги анимира вашите фотографии со видео позадини и музика.

PepBlast MP Slide Show Maker нуди и бесплатни и опционални Про планови. Планот Pro им овозможува на корисниците пристап до ексклузивни стилови, позадини и песни кои не се достапни во бесплатната верзија.

Кога креирате филм со помош на PepBlast MP Slide Show Maker, сите поставени фотографии се објавуваат на pic.pepblast.com - јавни/приватни (избирате вие) - покрај создавањето на единствена веб-страница на PepBlast за вашиот филм со таен ид (што може да биде споделени или не). Ова значи дека корисниците имаат лесен начин да ги споделуваат своите креации онлајн.

Програмерите зад PepBlast работеа напорно на подобрување на нивната технологија со текот на времето. Тие започнаа со создавање на слајдови со слики пред да се префрлат на развивање на апликацијата за филмови PepBlast која им овозможи на корисниците лесно да прават видеа од слики. Сега тие нудат уште понапреден производ кој вклучува алатки за уредување фотографии за корисниците да можат брзо да креираат убави кратки филмови.

Генерално, ако барате лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате уникатни видеа од вашите фотографии, PepBlast MP Slide Show Maker со музика за iPhone дефинитивно вреди да се провери. Со својата разновидност на функции и кориснички интерфејс, тој е одличен избор за секој што сака да се изрази преку видео.

Целосни спецификации
Издавач Photozig
Страница на издавачи http://www.photozig.com
Датум на издавање 0015-06-02
Датум на додавање 2015-08-16
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија 1.3.33
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања iOS 6.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 207

Comments:

Најпопуларни