AdminZilla Network Administrator for iPhone

AdminZilla Network Administrator for iPhone 1.2.2

Опис

AdminZilla Network Administrator за iPhone е моќен мрежен софтвер кој ви овозможува да ги следите живите екрани на оддалечените компјутери. Со оваа апликација, можете да го гледате екранот во живо на сите ваши компјутери одеднаш со користење на вашиот компјутер, Mac, iPhone, iPad, Windows Phone или телефон или таблет базиран на Android. Ова го прави идеална алатка за следење и управување со училницата.

Една од клучните карактеристики на AdminZilla Network Administrator е неговата способност да ви овозможи да ја преземете контролата врз оддалечен компјутер со контролирање на глувчето и тастатурата. Ова значи дека секогаш можете да гледате што прават вашите ученици и да им помогнете доколку е потребно. Можете исто така да преземете различни дејства на оддалечените компјутери како што се рестартирање, заклучување, хибернирање или оневозможување на печатење.

Друга одлична карактеристика на AdminZilla Network Administrator е неговата способност лесно да стартува програма или да прикажува веб-страница на оддалечени компјутери. Можете да видите кои апликации работат на оддалечени компјутери и да ги стопирате на сите компјутери одеднаш ако е потребно.

Инсталирањето и користењето на апликацијата е многу лесно бидејќи до сите функции може да се пристапи со само неколку допири. Апликацијата ви обезбедува слика во живо од далечинските компјутерски екрани кои не користат висок пропусен опсег поради некои оптимизации направени во софтверот. Дури и кога е потребен помал пропусен опсег на мрежата, интервалот на освежување може соодветно да се прилагоди.

Екраните на далечинскиот компјутер се претставени во табели со приспособливи нумерички редови како сликички што им овозможува на корисниците лесно да се движат низ повеќе екрани одеднаш без никаква мака.

Администраторот на мрежата AdminZilla, исто така, им овозможува на корисниците да ги ограничат (блокираат) апликациите за да не можат да бидат стартувани од неовластени корисници, со што се обезбедува максимална безбедност за вашите мрежни уреди.

Друга одлична карактеристика што вреди да се спомене за администраторот на мрежата AdminZilla е неговата способност да инсталира агенти од далечина, со што се заштедува време и напор додека се обезбедува максимална ефикасност во управувањето со вашите мрежни уреди.

Како заклучок, AdminZilla Network Administrator за iPhone нуди низа функции што го прават идеална алатка за следење и управување во училницата, како и за управување со вашите мрежни уреди. Неговата леснотија на користење, ниската употреба на пропусен опсег и приспособливите карактеристики го прават задолжителна алатка за секој што сака лесно да управува со своите мрежни уреди.

Целосни спецификации
Издавач EduIQ
Страница на издавачи http://www.eduiq.com
Датум на издавање 2015-09-07
Датум на додавање 2015-09-07
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Далечински пристап
Верзија 1.2.2
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања iOS 6
Цена $3.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 31

Comments:

Најпопуларни