Adobe Photoshop Mix for iPhone

Adobe Photoshop Mix for iPhone 1.8

iOS / Adobe Systems / 1824 / Целосни спецификации
Опис

Комбинирајте ја моќта на софтверот Adobe Photoshop со практичноста на мобилниот телефон за креативно, лесно за користење искуство за уредување фотографии на вашиот iPad (видете ги препорачаните уреди подолу). Недеструктивни подобрувања на фотографии, селекции, можност за сечење и мешање слики и многу повеќе; плус работниот тек поврзан со Creative Cloud за уште покреативни можности.

Преглед

Во тековните напори за проширување на портфолиото на Creative Cloud, Adobe постојано објавува нови производи на Photoshop. Влезете во Photoshop Mix, пренослив, оптимизиран за таблет уредувач на фотографии, кој ги сече предметите од една фотографија за да ги комбинира со објекти од друга фотографија.

Добрите

Миксологија: Главната карактеристика на Photoshop Mix ви овозможува да исечете предмети од една фотографија за да ги користите на друга фотографија. Тоа е речиси како соголена верзија на алатките за паметен избор на Photoshop за iPad. Откако ќе се исече предметот, можете да го трансформирате на кој било начин што ви одговара - како создавање слики од слонови во вселената.

Creative Cloud: Со интеграцијата на Creative Cloud на Photoshop Mix, можете да пристапите до вашите фотографии и библиотеки на проекти од облакот. Кога ќе завршите со допирањето на вашите фотографии со Mix, Creative Cloud извезува во сите други производи на Adobe што може да ги поседувате со вашата претплата, вклучително и Photoshop на вашиот компјутер или Mac.

Вредност: За разлика од другите понуди на Photoshop, Photoshop Mix е бесплатен. Одредени функции се платени само, но за основни двослојни проекти, Photoshop Mix треба да ги задоволи повеќето корисници.

Конс

Ограничен облак од трети страни: воведното ниво на Creative Cloud нуди простор од 2 GB, но би ценеле поголема интеракција со другите популарни места за складирање фотографии, како што се Google Photos и Drive.

Не за постари таблети: иако Mix главно функционираше добро на нашиот iPad 3, почувствувавме некои икање и забавување на перформансите, особено кога се занимаваме со поголеми PSD-датотеки. Сопствениците на iPad 2 треба да очекуваат огромни брзини кога се занимаваат со фотографии со висока резолуција.

Крајна линија

Adobe Photoshop Mix е мешана кеса. Нуди вредни карактеристики, како што се подобрена функција за сечење и движење и поддршка за облак. Но, нè разочара поради недостатокот на поддршка за облак од трета страна и цицање на нашата моќ. Сепак, тој го надополнува поголемиот екосистем на фото-алатки на Creative Cloud.

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2015-09-23
Датум на додавање 2015-09-23
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.8
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1824

Comments:

Најпопуларни