Turn Off the Lights for iPhone

Turn Off the Lights for iPhone 1.1.1

Опис

Исклучете ги светлата за iPhone: Најдоброто мобилно искуство во прелистување веб

Дали ви е здодевно да ве одвлекуваат светли позадини додека гледате видеа на вашиот iPhone или iPad? Дали ви е тешко да пребарувате на интернет ноќе без да ги напрегате очите? Не гледајте подалеку од Turn Off the Lights за iPhone, врвното искуство за прелистување на веб-страници преку мобилен телефон.

Како екстензија на прелистувачот, Turn Off the Lights затемнува сè во заднина за да можете да уживате во вашето видео без никакво одвлекување. И сега, оваа апликација е достапна за корисниците на iPhone и iPad. Со својот моќен мотор за рендерирање на Apple WebKit, оваа апликација ги вчитува страниците супер брзо и е оптимизирана за популарни веб-локации како Facebook, YouTube, Twitter, Yahoo и Google.

Нема повеќе бели екрани кога прелистувате на вашиот мобилен уред! Со само едно допирање на копчето за бела ламба во Исклучи ги светлата, ја затемнува секоја веб-страница што ја гледате. И ако има видео на YouTube на таа страница, тој автоматски ќе го означи тој видео плеер за да можете лесно да го гледате.

Но, што го издвојува Turn Off the Lights од другите мобилни прелистувачи? Неговата способност да додаде црн проѕирен слој на врвот на која било веб-страница со само еден допир. Оваа функција е особено корисна во текот на ноќта кога светлите екрани можат да ги напрегнат вашите очи и да го нарушат режимот на спиење. Со додавање црн проѕирен слој на која било веб-локација со едно допирање на копче во апликацијата Turn Off the Lights - проблемот е решен!

Оваа иновативна екстензија на прелистувачот е дизајнирана имајќи ги предвид учениците, наставниците и вработените кои често ги користат своите телефони во текот на нивната дневна или ноќна рутина. Совршено е за оние кои сакаат да гледаат видеа без одвлекување на вниманието или удобно да прелистуваат ноќе без да ги заморуваат очите.

Па зошто да изберете Turn Off The Light како ваш прелистувач за мобилен телефон?

Прво затоа што е лесен за употреба! Едноставно преземете од App Store на вашиот iOS уред (iPhone/iPad), а потоа отворете го Safari Browser каде што ќе се појави икона до лентата за URL што овозможува брз пристап до функциите на нашата апликација.

Второ, оптимизиран е за популарни веб-локации како Facebook, YouTube, Twitter, Yahoo и Google. Ова значи дека можете да уживате во вашата омилена содржина без никакви одвлекувања или прекини.

Трето, Turn Off the Lights е најтемниот мобилен веб-прелистувач достапен на пазарот денес. Со својата карактеристика на црн проѕирен слој и можности за затемнување, тој е совршен за оние кои сакаат удобно да прелистуваат ноќе без да ги заморуваат очите.

И на крај, но не и најмалку важно - Turn Off The Light е бесплатна апликација! Не треба да плаќате ништо за да ја преземете или користите оваа иновативна екстензија на прелистувачот. Достапно е за сите кои сакаат да уживаат во подобро искуство на прелистување преку мобилен телефон.

Како заклучок, ако барате лесен за користење мобилен прелистувач кој ќе ви помогне да гледате видеа без одвлекување на вниманието или да прелистувате удобно ноќе без да ги напрегате очите - не гледајте подалеку од Turn Off The Lights за iPhone. Со својот моќен мотор за рендерирање на Apple WebKit и оптимизирани функции за популарни веб-локации како Facebook, YouTube, Twitter и Google - оваа апликација сигурно ќе стане вашиот избор кога прелистувате на вашиот iOS уред!

Целосни спецификации
Издавач Stefan VD
Страница на издавачи https://www.stefanvd.net
Датум на издавање 2015-11-13
Датум на додавање 2015-12-07
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 1.1.1
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни