Bonjournal - A minimalist travel journal/diary for iPhone

Bonjournal - A minimalist travel journal/diary for iPhone 1.1.7

Опис

Дали сте ентузијаст за патување кој сака да ги документира вашите авантури? Дали сакате да креирате убави дневници за патување кои ги доловуваат сите неверојатни моменти, приказни и слики од вашето патување? Не гледајте подалеку од Bonjournal - едноставен начин за снимање и споделување на вашите патувачки авантури.

Bonjournal е минималистичка апликација за патничко списание/дневник дизајнирана специјално за корисниците на iPhone. Со својот кориснички интерфејс и интуитивни карактеристики, ви помага лесно да ги соберете сите убави моменти, приказни и слики од вашето патување во една единствена приказна. Без разлика дали патувате соло или со пријателите и семејството, Bonjournal го олеснува создавањето прекрасни дневници за патувања кои ќе траат цел живот.

Една од најдобрите работи за Bonjournal е неговата едноставност. За разлика од другите комплицирани апликации за пишување дневник за кои е потребно опширно поставување или прилагодување, Bonjournal е подготвен за употреба веднаш надвор од кутијата. Едноставно преземете ја апликацијата од App Store, регистрирајте се за сметка (или најавете се со Facebook) и почнете да го креирате вашиот прв дневник.

Креирањето ново списание во Bonjournal е лесно како допирање на копчето „Нов весник“ на почетниот екран. Оттаму, можете да додавате фотографии, текстуални записи или дури и аудио снимки од вашите искуства за време на вашите патувања. Можете исто така да го приспособите секој запис со додавање ознаки за локација или хаштагови за подоцна полесно да се најдат.

Друга одлична карактеристика на Bonjournal се неговите офлајн способности. Со инсталирана апликација на вашиот iPhone уред, не ви треба интернет конекција за да креирате нови записи или да ги прегледате постоечките во кое било од вашите списанија. Ова значи дека дури и ако патувате низ оддалечени области без пристап до Wi-Fi или до мобилните мрежи за податоци, сепак можете да го документирате секој момент од вашата авантура без прекин.

Откако ќе креирате едно или повеќе списанија во Bonjournal, споделувањето со други не може да биде полесно! Можете да ги споделите преку Фејсбук, Твитер, е-пошта итн. Можете исто така да ги извезувате како PDF датотеки, за да можете да уживате во нив засекогаш. Ова е одличен начин да ги споделите вашите искуства од патувањето со пријателите и семејството кои можеби немаат пристап до апликацијата или социјалните медиуми.

Bonjournal исто така ви овозможува да ги следите вашите пријатели на нивните патувања. Можете да видите што прават тие, каде биле и што доживеале преку нивните сопствени списанија. Ова е одличен начин да останете поврзани со саканите додека сте на пат.

Конечно, Bonjournal ви овозможува да ги истражите искуствата на колегите ентузијасти за патување. Можете да прелистувате низ списанијата на други корисници и да се инспирирате од нивните авантури. Без разлика дали барате нови дестинации за посета или едноставно сакате инспирација за вашето следно патување, Bonjournal ве опфати.

Како заклучок, ако барате едноставна, но моќна апликација за патување дневник/дневник што ќе ви помогне да ги снимите сите неверојатни моменти од вашето патување на едно место, не гледајте подалеку од Bonjournal. Со своите интуитивни карактеристики и офлајн способности, тој е совршена алатка за секој патник кој сака да создаде убави спомени кои ќе траат цел живот!

Целосни спецификации
Издавач bonjourn.al
Страница на издавачи https://bonjourn.al/
Датум на издавање 2015-01-14
Датум на додавање 2015-12-08
Категорија Патува
Под категорија Патувања и распореди
Верзија 1.1.7
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 47

Comments:

Најпопуларни