Portable ORG Oriental Keyboard Pro for iPhone

Portable ORG Oriental Keyboard Pro for iPhone 1.0

Опис

Пренослива ORG Oriental Keyboard Pro за iPhone: врвно музичко искуство

Дали сте музички ентузијаст и барате апликација која може да ви помогне да креирате висококвалитетна музика на вашиот iPhone или iPad? Не гледајте подалеку од Portable ORG Oriental Keyboard Pro. Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран да ви овозможи врвно музичко искуство, овозможувајќи ви да свирите пијано, гитара, канун, канун trm, уд, танбур и виолина, неј, меј, кумбус, саз (баглама), кларинет и многу повеќе.

Со Portable ORG Oriental Keyboard Pro за уредите iPhone и iPad на вашите прсти, можете да уживате во реални висококвалитетни инструменти на вашиот таблет и телефон. Апликацијата има копчиња чувствителни на допир кои ви дозволуваат да ја прилагодите јачината на звукот на секоја белешка врз основа на тоа колку силно или меко ги притискате. Можете исто така да го прилагодите еквилајзерот со 3 бендови (бас, средина и здраво) како и поставките за реверб за секој инструмент.

Една од најимпресивните карактеристики на Portable ORG Oriental Keyboard Pro е неговата карактеристика за запирка и скалирање за ориенталните белешки од четвртина. Ова им овозможува на корисниците да ги приспособат белешките со запирки користејќи го менито за да можат да ги подесат своите инструменти помеѓу 1/9 и 9/9 од целосната нота. Дополнително, можете да ги репродуцирате сите музички маками во арапска и турска музика.

Дигиталниот приказ на пијано со синиот виртуелен LCD панел го олеснува навигацијата низ различни поставки како што се менувањето на бојата на панелот на вредностите на RGB, така што корисниците имаат пристап до над 16 милиони опции за бои! Можете исто така да се движите помеѓу октави со помош на копчињата со стрелки што го олеснува од кога било досега кога свирите сложени парчиња.

Преносливата ORG Oriental Keyboard Pro е опремена со над 63 нови арапски, турски ритми, вклучувајќи стилови како Slow Pop, Pop, Drum, Wahde, Mehter, Bendir стилови (ритми). Корисниците можат да го приспособат темпото од каде било помеѓу 50% -200%.

Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате, Portable ORG Oriental Keyboard Pro е совршената апликација за вас. Со својот широк избор на инструменти и ритми, можете да креирате музика што звучи како да е направена во професионално студио. Апликацијата е лесна за употреба и им овозможува на корисниците интуитивен интерфејс што го олеснува навигацијата низ различни поставки.

Како заклучок, ако барате апликација која може да ви помогне да креирате висококвалитетна музика на вашиот iPhone или iPad, не гледајте подалеку од Portable ORG Oriental Keyboard Pro. Со своите реалистични висококвалитетни инструменти и широкиот избор на ритми, овој софтвер за MP3 и аудио сигурно ќе ви го обезбеди врвното музичко искуство. Преземете го денес и започнете да создавате сопствено ремек дело!

Целосни спецификации
Издавач FSM SOFT
Страница на издавачи http://www.fsmsoft.com
Датум на издавање 2015-12-14
Датум на додавање 2015-12-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 86

Comments:

Најпопуларни