Goodshows for iPhone

Goodshows for iPhone 1.1

Опис

Goodshows for iPhone: The Ultimate Social Network for TV Geeks и Movie Fanatics

Дали сте уморни од бескрајно лизгање низ Netflix, обидувајќи се да најдете нешто ново за гледање? Дали сакате да се поврзете со истомисленици кои ја споделуваат вашата страст за филмови и ТВ серии? Не гледајте подалеку од Goodshows, најдобрата социјална мрежа во светот за ентузијасти за забава.

Со Goodshows, никогаш нема да останете без работи за гледање. Следете ги вашите пријатели и колеги рецензенти за да откриете нови филмови и серии што одговараат на вашите интереси. Разговарајте за старите фаворити со други обожаватели кои ја споделуваат вашата љубов кон класичните филмови или ТВ сериите што заслужуваат прејадување.

Но, Goodshows не е само за откривање нова содржина - тоа е и платформа каде што можете да ги споделите вашите мислења за најновите филмови. Оценете ги и прегледувајте ги сите серии што ги гледате, давајќи му до знаење на светот што мислите за сè, од инди филмови до блокбастер хитови.

И ако има шоу што апсолутно не можете да го пропуштите, додајте го на вашата листа за следење на Goodshows. Ќе добивате известувања кога новите епизоди се во живо за никогаш да не пропуштите никаков удар.

Еден од најдобрите делови од користењето на Goodshows е да можете постојано да внимавате на она што вашите пријатели го гледаат. Погледнете што тие високо ја оценуваат или препорачуваат како содржина што мора да се гледа - можеби откриле нешто неверојатно што сè уште не го поминало вашиот радар!

Конечно, споделувањето е грижа - особено кога станува збор за препораки за забава! Споделете ги вашите оценки, прегледи и статистика за времето поминато со пријателите на Facebook и Twitter за да можат да видат каква одлична содржина пропуштаат.

Во краток преглед:

- Следете истомисленици рецензенти

- Оценете и прегледајте ги сите емисии

- Следете ги омилените емисии

- Погледнете што гледаат пријателите

- Споделете оценки и прегледи

Goodshows е достапен исклучиво за корисниците на iPhone кои бараат лесен начин да останат поврзани со нивните омилени забавни заедници додека откриваат нови содржини на патот.

Целосни спецификации
Издавач Goodshows
Страница на издавачи https://home.goodshowsapp.com/
Датум на издавање 2016-02-11
Датум на додавање 2016-02-24
Категорија Забавен софтвер
Под категорија ТВ и филмови
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0 or up
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 27

Comments:

Најпопуларни