Offline Kiosk for iPhone

Offline Kiosk for iPhone 1.0

Опис

Офлајн киоск ви овозможува да конвертирате постоечка веб-локација во целосно опремен офлајн киоск што работи на iPad. Потребни се само неколку минути и не бара кодирање. Апликацијата автоматски ја презема целата локација во меморијата на уредот, вклучувајќи ги сите страници, документи, видео и интерактивни функции од клиентот, и ја складира секоја страница за да може да работи офлајн -- без мрежна врска.

Ова го прави Offline Kiosk совршена апликација за саемски штанд, станица за самопослужување или музејска поставка. Деловните клиенти го користат Offline Kiosk за да ангажираат посетители на штандот, да фаќаат потенцијални клиенти, да собираат пријавувања, да спроведуваат анкети, дури и да им туркаат маркетинг материјали или техничка документација до нивните сопствени тимови за продажба.

Офлајн Киоск е изграден на моторот на апликацијата Offline Pages Pro. Прво објавено во 2010 година, Offline Pages Pro останува најнапредниот и најточниот офлајн прелистувач што можете да го најдете на која било платформа.

Целосни спецификации
Издавач Codium Labs
Страница на издавачи http://codiumlabs.com/
Датум на издавање 2016-03-31
Датум на додавање 2016-04-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $29.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 22

Comments:

Најпопуларни