Zombies GO! Fight The Dead Walking Everywhere with Augmented Reality (FREE Edition) for iPhone

Zombies GO! Fight The Dead Walking Everywhere with Augmented Reality (FREE Edition) for iPhone 3.0.1

iOS / Useless Creations / 173 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте подготвени да се борите со мртвите кои шетаат насекаде? Со Zombies GO! Борете се со мртвите што одат насекаде со зголемена реалност (БЕСПЛАТНО издание) за iPhone, можете да го направите токму тоа. Оваа игра ја носи апокалипсата на зомби на сосема ново ниво со користење на технологија за зголемена реалност за да ги стави зомбите во вашиот реален свет. Нема да им верувате на своите очи кога ќе ги видите како се искачуваат од земјата околу вас и ќе ги слушнете како стенкаат.

Зомби ОДИ! е повеќе од само уште една игра со пукање зомби во лице. Тоа е извонредно искуство што ќе ве остави на работ од вашето седиште додека се обидувате да преживеете во свет преплавен од зомби. Играта ја користи камерата и жироскопот на вашиот iPhone за да создаде приказ од 360 степени на вашата околина, овозможувајќи ви да гледате нагоре, надолу, лево и десно како да сте навистина таму.

За да играте Zombies GO!, едноставно отворете ја апликацијата и насочете го вашиот iPhone кон отворена област околу вас. Апликацијата ќе користи технологија за проширена реалност за да постави зомби во вашата реална средина. Ќе ви требаат брзи рефлекси и стабилна цел додека пукате во овие немртви суштества пред да се приближат премногу.

Но, бидете предупредени: кога користите зголемена реалност, важно е да бидете свесни за вашата околина. Лесно е целосно да се внесете во играта и да заборавите каде сте. Секогаш внимавајте наоколу да нема луѓе или предмети што можат да предизвикаат штета.

Зомби ОДИ! е бесплатно за преземање од App Store, па зошто да не го пробате? Погледнете колку долго можете да преживеете против ордите гладни зомби во оваа возбудлива авантура со зголемена реалност.

Карактеристики:

- Технологија на зголемена реалност: зомбите се појавуваат во вашата реална средина

- Приказ од 360 степени: користете ги контролите на жироскопот на iPhone за целосно потопување

- Реални звучни ефекти: Слушајте зомби како стенкаат и се јадат едни со други

- Повеќекратни оружја: изберете од различни пиштоли за максимална моќ за убивање зомби

Како да играш:

1) Отворете ја апликацијата и насочете го вашиот iPhone кон отворена област околу вас

2) Погледнете низ камерата на вашиот iPhone како да фотографирате

3) Тргнете наоколу за да видите како зомби се искачуваат од земјата и ви се приближуваат

4) Користете ги контролите на жироскопот за да го насочите оружјето и пукајте во зомбите пред да се приближат премногу

5) Преживејте што е можно подолго против ордите гладни немртви суштества

Компатибилност:

Зомби ОДИ! Fight The Dead Walking Everywhere with Augmented Reality (БЕСПЛАТНО издание) за iPhone е компатибилен со iOS 11.0 или понова верзија. Оптимизиран е за iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 и понови модели.

Заклучок:

Зомби ОДИ! Fight The Dead Walking Everywhere with Augmented Reality (БЕСПЛАТНО издание) за iPhone е возбудлива игра која убивањето зомби го носи на сосема ново ниво. Со неговата употреба на технологија за проширена реалност, тој создава извонредно искуство што ќе ве доведе на работ на вашето седиште. Па зошто да не го преземете денес и да видите колку долго можете да преживеете против ордите гладни зомби во вашата реална средина? Само не заборавајте да бидете свесни за вашата околина кога користите технологија за проширена реалност.

Целосни спецификации
Издавач Useless Creations
Страница на издавачи http://www.UselessCreations.com
Датум на издавање 2016-07-19
Датум на додавање 2016-07-20
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 3.0.1
Барања за ОС iOS
Барања iOS 6.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 173

Comments:

Најпопуларни