Silk 2 for iPhone

Silk 2 for iPhone 2.71829

iOS / Yuri Vishnevsky / 115 / Целосни спецификации
Опис

Silk 2 за iPhone - врвниот софтвер за графички дизајн

Silk 2 за iPhone е моќен софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да креирате убава тековна уметност. Со својата наградувана магична четка, секој може да биде уметник и да се изразува на начини на кои никогаш не мислел дека е возможен. Без разлика дали сакате да се опуштите, да креирате мандали или тапети, Silk ве покрива.

Со замавнување на прстот, свилените прамени се мешаат и се спојуваат во прекрасни уметнички дела. Софтверот ги поддржува сите iPhone и iPad уреди и е подобрен за 3D допир. Специјално е дизајниран за Apple Pencil, што го прави полесно од кога било да креирате прекрасни дизајни на вашиот мобилен уред.

Silk 2 е совршен и за почетници и за професионалци. Неговиот интуитивен интерфејс го прави лесен за користење, додека сеуште обезбедува напредни функции кои ви дозволуваат да ги подигнете вашите дизајни на следното ниво. Можете да изберете од широк спектар на бои, четки и ефекти за да создадете уникатни дизајни кои се навистина единствени.

Една од најдобрите работи за Silk 2 е неговата разноврсност. Можете да го користите за лесно да креирате што било, од едноставни чкртаници до сложени илустрации. Без разлика дали сакате да дизајнирате логоа или да креирате дигитални уметнички дела, Silk има се што ви треба.

Друга одлична карактеристика на Silk 2 е неговата способност да ја зачува вашата работа во формати со висока резолуција, како што се датотеките PNG или SVG, што значи дека вашите креации ќе изгледаат исто толку добро на хартија како и на екранот.

Silk нуди и различни опции за прилагодување, така што корисниците можат да го прилагодат своето искуство според нивните преференции; ова вклучува прилагодување на големини и форми на четки, како и прилагодување на нивоата на непроѕирност и палети на бои.

Покрај тоа, корисничкиот интерфејс на Silk им олеснува на корисниците кои се нови софтверски алатки за графички дизајн да започнат брзо без да се чувствуваат преоптоварени од премногу опции одеднаш!

Генерално, ако барате интуитивна, но моќна алатка за графички дизајн, тогаш не гледајте подалеку од Silk 2 за iPhone. Со својата наградувана магична четка, секој може да биде уметник и лесно да создава прекрасни дизајни. Купете еднаш, трчајте насекаде!

Целосни спецификации
Издавач Yuri Vishnevsky
Страница на издавачи http://weavesilk.com
Датум на издавање 2016-06-05
Датум на додавање 2016-08-02
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 2.71829
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 115

Comments:

Најпопуларни