Artisto - Video Editor with Unique Art Filters and Movie Effects for iPhone

Artisto - Video Editor with Unique Art Filters and Movie Effects for iPhone 1.3

Опис

Дали сте уморни од истите стари здодевни видеа? Дали сакате да додадете уникатен уметнички пресврт на вашите видеа? Не гледајте подалеку од Artisto, апликацијата за уредување видео што ви овозможува да го доловите светот околу вас со уметнички шмек.

Со Artisto, можете да ги трансформирате вашите обични видеа во уметнички дела. Оваа апликација користи невронски мрежи и вештачка интелигенција за да примени уникатни уметнички филтри и филмски ефекти на вашите снимки. Резултатот е неверојатна визуелност што ќе ја остави вашата публика во страв.

Но, што всушност се невронските мрежи и вештачката интелигенција? Невронските мрежи се компјутерски системи моделирани по човечкиот мозок. Тие можат да учат од податоците, да препознаваат обрасци и да донесуваат одлуки врз основа на тие информации. Вештачката интелигенција се однесува на машини кои можат да извршуваат задачи кои обично бараат човечка интелигенција, како што се визуелна перцепција или донесување одлуки.

Artisto ги комбинира овие две технологии за да создаде моќна алатка за уредување видео. Апликацијата ја анализира секоја рамка од вашето видео користејќи невронски мрежи, идентификувајќи ги објектите и обрасците во снимката. Потоа применува еден од многуте уметнички филтри или филмски ефекти врз основа на оваа анализа.

Резултатот е навистина извонреден. Ќе се изненадите како Artisto може да претвори едноставно видео во уметничко дело со само неколку допири на екранот на вашиот iPhone. И бидејќи е толку лесен за користење, секој може да создаде неверојатни видеа за неколку минути.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - пробајте го сами! Преземете го Artisto денес од App Store и видете зошто оваа апликација брзо станува една од најпопуларните достапни алатки за уредување видео.

Карактеристики:

Уметнички филтри: Со преку 20 различни филтри достапни во Artisto, има по нешто за секого! Од слики со акварел до скици со молив, секој филтер додава свој уникатен допир на вашата снимка.

Филмски ефекти: Сакате да им дадете на вашите видеа филмско чувство? Пробајте еден од филмските ефекти на Artisto! Изберете од опциите како „Blockbuster“ или „Vintage Film“ за да додадете професионален допир на вашите видеа.

Интерфејс лесен за употреба: интерфејсот на Artisto е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста. Не ви треба претходно искуство со уредување видео за да ја користите оваа апликација - само изберете ја вашата снимка, изберете филтер или ефект и оставете Artisto да го направи останатото!

Излез со висок квалитет: Artisto користи напредни алгоритми за да се погрижи вашите видеа да изгледаат најдобро. Без разлика дали споделувате на социјалните мрежи или гледате на голем екран, вашата снимка ќе изгледа неверојатно.

Компатибилност: Artisto е компатибилен со iPhone 5s и поновите модели со iOS 9.0 или понова верзија.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба апликација за уредување видео што може да ги трансформира вашите обични снимки во уметнички дела, не гледајте подалеку од Artisto. Со својата единствена комбинација на невронски мрежи и вештачка интелигенција, оваа апликација е навистина единствена.

Без разлика дали сте амбициозен режисер или само сакате да додадете малку талент на вашите објави на социјалните мрежи, Artisto има по нешто за секого. Па зошто да чекаме? Преземете ја апликацијата денес и почнете да создавате прекрасни видеа кои сигурно ќе импресионираат!

Целосни спецификации
Издавач MY COM
Страница на издавачи http://id.my.com/
Датум на издавање 2016-08-16
Датум на додавање 2016-08-16
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.3
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 101

Comments:

Најпопуларни