Photo Video Maker With Music for iPhone

Photo Video Maker With Music for iPhone 5.0

Опис

Photo Video Maker With Music for iPhone е моќен софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да ги трансформирате вашите слики во прекрасни слајдови со музика за само секунди. Без разлика дали сакате да создадете прекрасно слајдшоу за анимација со слики или професионална презентација, оваа апликација ве опфати.

Со својот кориснички интерфејс и интуитивни контроли, Photo Video Maker With Music му олеснува на секој да создава неверојатни приказ на слајдови на својот iPhone, iPad или iPod touch уред. Не ви се потребни никакви технички вештини или искуство за да ја користите оваа апликација - едноставно изберете ги вашите фотографии, изберете ја омилената музичка песна и оставете ја апликацијата да го направи останатото.

Една од истакнатите карактеристики на Photo Video Maker With Music е неговиот широк избор на атрактивни ефекти на преклопување. Овие ефекти може да се користат за подобрување на вашите фотографии и да им дадат уникатен изглед и чувство. Можете да изберете од различни теми како што се љубов, роденден, патување и многу повеќе.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да ги споделува вашите креации на платформи за социјални медиуми како Фејсбук, Инстаграм и Твитер. Ова значи дека можете лесно да ги покажете вашите креации со слајдшоу на пријателите и членовите на семејството ширум светот.

Создавањето видео слајд шоу со Photo Video Maker With Music е неверојатно лесно. Едноставно изберете ги фотографиите што сакате да ги вклучите во вашето слајдшоу од вашата ролна камера или други албуми на вашиот уред. Потоа додадете музика со избирање на една од вградените песни или избирање на една од вашата библиотека.

Откако ќе ги изберете сите елементи за вашето слајдшоу, време е да го приспособите користејќи различни алатки за уредување достапни во апликацијата. Можете да ги прилагодите нивоата на осветленост, да сечете слики, да додавате текстуални преклопувања и многу повеќе.

Photo Video Maker With Music нуди и неколку опции за извоз за да можете да ја зачувате или споделувате вашата креација во различни формати во зависност од тоа што најмногу ви одговара - без разлика дали се работи за HD квалитет на видео (1080p), стандардна дефиниција (480p) или дури и GIF формат!

Генерално, ако барате лесен-за-користлив софтвер за дигитални фотографии што може да ви помогне да креирате неверојатни слајд шоу со музика, Photo Video Maker With Music for iPhone дефинитивно вреди да се провери. Со своите интуитивни контроли, широк избор на ефекти на преклопување и можности за споделување социјални медиуми, оваа апликација сигурно ќе стане омилена меѓу ентузијастите на фотографијата и случајните корисници.

Целосни спецификации
Издавач Aman Kumar
Страница на издавачи https://amankumarapps.wordpress.com/
Датум на издавање 2015-12-30
Датум на додавање 2016-09-07
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Споделување и објавување на фотографии
Верзија 5.0
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања iOS 7.1 or later
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 4489

Comments:

Најпопуларни