Slow Motion Video Maker for iPhone

Slow Motion Video Maker for iPhone 1.2

Опис

Slow Motion Video Maker за iPhone е моќен видео софтвер кој ви овозможува да креирате видеа со бавно движење на вашиот iPhone или iPad уред. Со оваа апликација, можете лесно да го промените времетраењето и брзината на репродукција на вашите видеа, давајќи им уникатен и креативен допир.

Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени моменти во забавена снимка или да создавате неверојатни видеа со бавно движење за социјалните медиуми, Slow Motion Video Maker ве покрива. Оваа апликација е дизајнирана да биде пријателска и лесна за користење, што ја прави достапна за секој што сака да експериментира со уредување видео.

Една од истакнатите карактеристики на Slow Motion Video Maker е неговата способност да конвертира секое видео во бавно или брзо движење. Можете да изберете од опсегот на брзини, од 0,25x до 4x, што ви овозможува целосна контрола врз тоа колку брзо или бавно се репродуцира вашето видео.

Апликацијата нуди и низа алатки за уредување кои ви дозволуваат да ги скратите и исечете вашите видеа пред да го примените ефектот за бавно движење. Ова значи дека можете да се фокусирате на одредени делови од вашата снимка и да создадете повлијателни визуелни слики.

Slow Motion Video Maker, исто така, поддржува висококвалитетни излезни резолуции до 1080p HD, осигурувајќи дека вашиот финален производ изгледа професионален и полиран. Можете да ги зачувате вашите уредени видеа директно на вашиот уред или да ги споделите со пријателите преку платформите за социјални медиуми како Instagram, Facebook, TikTok итн.

Севкупно, Slow Motion Video Maker е одличен избор за секој кој бара лесна за употреба, но моќна алатка за создавање неверојатни видеа со бавно движење на нивните iPhone/iPad уреди. Без разлика дали сте професионален видеограф или само некој кој сака да експериментира со нови креативни идеи - оваа апликација има се што е потребно!

Целосни спецификации
Издавач Aman Kumar
Страница на издавачи https://amankumarapps.wordpress.com/
Датум на издавање 2015-11-21
Датум на додавање 2016-09-28
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 1198

Comments:

Најпопуларни