Photo Editor Filters Effects for Prisma for iPhone

Photo Editor Filters Effects for Prisma for iPhone 2.0

Опис

Ефекти на филтри за уредувач на фотографии за Prisma за iPhone е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да креирате прекрасни уметнички дела на вашиот iPhone или iPad со уредување на вашите фотографии со неверојатни идеи. Со оваа апликација, можете сами да направите неверојатна галерија на слики со примена на неверојатен филтер и ефект врз вашите фотографии.

Оваа апликација е дизајнирана да ви помогне да ја ослободите вашата креативност и да ги трансформирате обичните фотографии во извонредни уметнички дела. Без разлика дали сакате да додадете винтиџ изглед, да примените драматичен ефект или едноставно да ги подобрите боите на вашите фотографии, Ефектите на филтри на уредувач на фотографии за Prisma ве покриваат.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е нејзината леснотија на користење. Не ви се потребни никакви посебни вештини или знаење за да го користите - едноставно изберете фотографија од вашиот фотоапарат или фотографирајте користејќи ја вградената функција на камерата, изберете го филтерот или ефектот што најмногу ви се допаѓа и Voila! Вашето ремек дело е подготвено.

Photo Editor Filters Effects for Prisma нуди широк спектар на филтри и ефекти кои сигурно ќе одговараат на секој вкус. Од класични црно-бели филтри до живописни ефекти во боја, тука има нешто за секого. И ако се чувствувате особено авантуристички, зошто да не се обидете да комбинирате различни филтри и ефекти заедно? Можностите се бесконечни!

Друга одлична карактеристика на оваа апликација се нејзините можности за социјално споделување. Откако ќе го креирате вашето уметничко дело, можете лесно да го споделите со пријателите и семејството преку платформите на социјалните медиуми како што се Фејсбук, Твитер, Инстаграм и многу повеќе.

Но, тоа не е сè - Photo Editor Filters Effects за Prisma поддржува и уреди на Apple Watch! Ова значи дека дури и кога сте во движење без пристап до вашиот телефон или таблет уред, сè уште можете да уредувате фотографии директно од вашиот зглоб!

Во краток преглед:

- Создадете уметничко дело со неверојатни идеи

- Снимајте слики од камера или галерија

- Применете убави филтри на фотографиите

- Споделете уметнички дела со пријателите и семејството преку социјалните медиуми

- Поддржува уреди со Apple Watch

Целокупните ефекти на филтри на уредувач на фотографии за Prisma се одличен избор за секој што сака да ги подобри своите фотографии и да создаде прекрасни уметнички дела. Со својот кориснички интерфејс, широк опсег на филтри и ефекти и можности за споделување на социјалните мрежи, оваа апликација сигурно ќе стане омилена меѓу љубителите на фотографијата насекаде.

Целосни спецификации
Издавач Aman Kumar
Страница на издавачи https://amankumarapps.wordpress.com/
Датум на издавање 2016-08-24
Датум на додавање 2016-10-10
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 2.0
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0 or later
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 225

Comments:

Најпопуларни