FbToAll for iPhone

FbToAll for iPhone 1.0

Опис

FBToAll за iPhone: врвна алатка за споделување видео

Дали сте уморни од маката да се префрлате помеѓу апликации само за да споделите видео или фотографија од Facebook? Не гледајте подалеку од FBToAll за iPhone, врвната алатка за споделување видео која ви овозможува беспрекорно да споделувате видеа и фотографии од Facebook на WhatsApp, Email, Twitter и многу повеќе без да го напуштите екранот на Facebook.

Со FBToAll, споделувањето на вашите омилени видеа и фотографии никогаш не било полесно. Едноставно најавете се (само за прв пат) и прелистувајте низ вашиот Facebook feed. Кога ќе наидете на објава на видео или слика што сакате да ја споделите со вашите пријатели на други платформи, само притиснете на копчето „СПОДЕЛИ ВИДЕО“ или „СПОДЕЛИ СЛИКА“ под него. Тоа е сè - сега можете лесно да го споделите со кој било!

Но, што го издвојува FBToAll од другите алатки за споделување видео? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Беспрекорна интеграција

FBToAll е дизајниран специјално за корисниците на iPhone кои сакаат лесен начин да ги споделат своите омилени видеа и фотографии без да мора да се префрлаат помеѓу апликации. Со неговата беспрекорна интеграција во самата апликација на Facebook, нема потреба да излегувате од една апликација само за да користите друга.

Повеќе опции за споделување

FBToAll нуди повеќе опции за споделување на вашите видеа и фотографии надвор од WhatsApp, е-пошта, Твитер итн., вклучувајќи ги и Stories и Reels на Instagram, како и TikTok! Ова значи дека без разлика каде се наоѓаат вашите пријатели или која платформа претпочитаат да ја користат најчесто - тие ќе можат да ја видат целата ваша неверојатна содржина!

Лесен за употреба интерфејс

Интерфејсот е лесен за користење, па дури и ако не сте технолошки познавања; Можете лесно да се движите низ оваа апликација без никакви тешкотии.

Брзи и сигурни перформанси

FBToAll е оптимизиран за брзина, така што корисниците можат брзо да пристапат до нивната омилена содржина без никакви проблеми со заостанување. Дополнително, нашиот тим работи напорно зад сцената обезбедувајќи сигурност со постојано ажурирање на нашиот софтвер со нови функции засновани на повратни информации од корисниците.

Приватност и безбедност

FBToAll сериозно ја сфаќа вашата приватност и безбедност. Ние не складираме ниту една од вашите лични информации или податоци и ја користиме најновата технологија за шифрирање за да се осигураме дека сите ваши комуникации се безбедни.

Како заклучок, FBToAll за iPhone е врвната алатка за споделување видео која ви овозможува многу лесно да споделувате видеа и фотографии од Facebook на WhatsApp, Email, Twitter итн, без да излезете од екранот на Фејсбук. Со неговата беспрекорна интеграција во самата апликација на Facebook, повеќе опции за споделување надвор од WhatsApp, Email и Twitter, вклучително и Instagram Stories & Reels, како и TikTok!, лесен за користење интерфејс и брзи доверливи перформанси - не е ни чудо зошто толку многу луѓе избираат FBToAll за нивните потреби за споделување видео!

Целосни спецификации
Издавач Zuhapps
Страница на издавачи http://www.zuhapps.com
Датум на издавање 2017-01-04
Датум на додавање 2017-01-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 919

Comments:

Најпопуларни