Voice Recorder Free for iPhone

Voice Recorder Free for iPhone 2.0

Опис

Voice Recorder Free for iPhone е моќен и лесен за користење софтвер за снимање глас кој ви овозможува да снимате висококвалитетен звук на вашиот iPhone. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, оваа апликација е совршена за секој кој треба брзо и лесно да снима аудио.

Една од истакнатите карактеристики на Voice Recorder Free е неговата функција за снимање со еден допир. Едноставно притиснете го копчето за снимање и апликацијата веднаш ќе почне да снима аудио. Кога ќе завршите, само притиснете стоп и вашата снимка ќе се зачува автоматски.

Покрај неговата едноставна функција за снимање, Voice Recorder Free нуди и низа други корисни функции. На пример, можете да изберете да ги зачувате вашите снимки во необработен или MP3 формат во зависност од вашите преференции. Можете исто така да ја користите апликацијата за да креирате гласовни белешки или да испраќате гласовни е-пораки директно од вашиот телефон.

Друга одлична карактеристика на Voice Recorder Free е неговата поддршка за складирање на iCloud. Ова значи дека на сите ваши снимки автоматски се прави резервна копија во облакот за да можете да им пристапите од кој било уред со интернет конекција.

Ако ви треба уште повеќе простор за складирање од она што е вклучено со бесплатната верзија на Voice recorder, постои опција за надградба на неограничено време за снимање за мала надокнада. Ова го олеснува снимањето на долги предавања или интервјуа без да се грижите дека ќе останете без простор.

Други корисни функции вклучуваат автоматско именување на датотеки (што заштедува време при организирање датотеки), бројач за репродукција (кој помага да се следи колку време поминало за време на репродукцијата), снимање во заднина (за да можете да продолжите да користите други апликации додека сè уште снимате аудио) и безбедност на ID на допир (што ви овозможува да го скенирате отпечатокот од прст за дополнителна заштита).

Говорниот рекордер бесплатно вклучува и поддршка за корисниците на Apple Watch. Со овозможена оваа функција, можете да започнувате и прекинувате снимања директно од часовникот без да треба да го извадите телефонот.

Конечно, ако англискиот не е вашиот прв јазик или ако ви треба помош за да започнете со многуте функции на апликацијата, има дел за помош кој е достапен на повеќе јазици.

Севкупно, Voice Recorder Free за iPhone е одличен избор за секој кој треба да снима висококвалитетен звук во движење. Со својот интуитивен интерфејс, напредни функции и поддршка за складирање на iCloud и Apple Watch, оваа апликација сигурно ќе стане вредна алатка во вашиот арсенал на апликации за продуктивност.

Целосни спецификации
Издавач Fakhr
Страница на издавачи
Датум на издавање 2013-05-04
Датум на додавање 2017-03-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 2.0
Барања за ОС Apple Watch, iOS
Барања iOS 8.4 or later, WatchOS 2.0 or up
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 670

Comments:

Најпопуларни