Telos Free Phone Number & Unlimited Call and Texts for iPhone

Telos Free Phone Number & Unlimited Call and Texts for iPhone 1.0.5

Опис

Дали сте уморни да плаќате високи такси за вашата телефонска услуга? Дали ви треба втор телефонски број за деловна или приватна употреба? Не гледајте подалеку од бесплатниот телефонски број на Telos и неограничени повици и текстуални пораки за iPhone.

Телос е бесплатна апликација која ви овозможува да имате втор телефонски број со неограничени повици и пораки. Без разлика дали ви треба привремен број за некој проект или сакате да ги одвоите вашите лични и деловни контакти, Telos ве покрива.

Со Telos, можете да уживате во неограничени планови за повици и пораки без никакви скриени надоместоци или договори. Можете дури и да додавате броеви на снимки за анонимни повици и пораки, со што ќе добиете дополнителен слој на приватност.

Една од најдобрите карактеристики на Telos е неговата способност да заштеди пари на корисниците на меѓународни повици и пораки. Со достапните мобилни броеви ширум светот, нема потреба да менувате SIM-картички или да се обврзувате на долгорочни договори со скапи оператори.

Телос е лесен за користење и нуди висококвалитетни гласовни повици преку Wi-Fi или мобилни податочни мрежи. Плус, тој е компатибилен со сите iPhone уреди со iOS 9.0 или понова верзија.

Па зошто да чекаме? Преземете го бесплатниот телефонски број на Telos и неограничените повици и пораки денес и почнете да уживате во придобивките од тоа што имате повеќе телефонски броеви на дофат на раката!

Целосни спецификации
Издавач Telos
Страница на издавачи http://www.telosapp.com
Датум на издавање 2017-03-07
Датум на додавање 2017-03-30
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со контакти
Верзија 1.0.5
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 839

Comments:

Најпопуларни