B624 Cam for iPhone

B624 Cam for iPhone 1.0

iOS / Neeraj iOS App Store / 153 / Целосни спецификации
Опис

B624 Cam for iPhone е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува да правите неверојатни селфиња со камерата на вашиот iPhone. Со своето мазно лице, животна маска за лице и ефекти, оваа апликација е совршена за секој што сака лесно да фати убави моменти.

Една од најдобрите карактеристики на B624 Cam е неговата способност автоматски да го разубавува вашиот фотоапарат. Ова значи дека секој пат кога ќе направите селфи, апликацијата ќе ги подобри вашите карактеристики и ќе ве направи да изгледате уште поубаво од порано. Без разлика дали брзо фотографирате или позирате за групна снимка, камерата B624 ве покрива.

Покрај функцијата за автоматско разубавување, B624 Cam доаѓа и со галерија од смешни маски во живо како животни, киборзи, зомби, духови и многу повеќе. Овие маски се совршени за додавање забава и личност на вашите селфи фотографии. Можете да изберете од различни опции како што се животински уши или носови или дури и маски за целото лице како киборзи или зомби.

B624 Cam ви овозможува да снимате селфи и од задната и од предната камера на вашиот iPhone. Ова значи дека без разлика каде сте или од кој агол сакате да се доловите; оваа апликација има сè покриено.

Друга одлична карактеристика на B624 Cam е неговата способност да применува сопствени филтри врз вашите фотографии. Можете да изберете од различни филтри како што се црно-бели или сепија тонови кои ќе го подобрат целокупниот изглед на вашето селфи.

Ако измазнувањето на кожата е нешто што ве интересира, тогаш не грижете се затоа што B624 Cam има лизгач за прилагодување што им овозможува на корисниците да ја измазнуваат кожата преку камерата во живо, користејќи ја лесно без мака.

Откако ќе завршите со снимање на тие неверојатни селфиња со маска за лице во живо на лицата и приспособени филтри кои се применуваат над нив; зачувајте ги во библиотеката за да може да им се пристапи подоцна кога и да е потребно! И ако споделувањето на тие прекрасни селфиња со пријателите и членовите на семејството преку платформите на социјалните медиуми како Facebook, Whatsapp и Twitter звучи возбудливо, тогаш продолжи затоа што оваа апликација го олеснува тоа!

Севкупно, ако правите неверојатни селфиња со леснотија и додавање забава и личност на нив е она што го барате, тогаш B624 Cam за iPhone е совршената апликација за вас. Со своето мазно лице, животна маска за лице, ефекти, сопствени филтри и друго; оваа апликација има сè што ви треба за да ги снимите тие убави моменти со стил!

Целосни спецификации
Издавач Neeraj iOS App Store
Страница на издавачи https://itunes.apple.com/us/developer/neeraj-./id1146795384
Датум на издавање 2017-04-05
Датум на додавање 2017-04-13
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Софтвер за дигитална камера
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 153

Comments:

Најпопуларни