Logo Maker- Logo Creator to Create Logo Design for iPhone

Logo Maker- Logo Creator to Create Logo Design for iPhone 1.5

Опис

Дали барате едноставна и лесна за употреба апликација за создавање на прекрасни логоа, икони, симболи и постери? Не гледајте подалеку од Logo Maker! Овој софтвер за графички дизајн е совршена алатка за секој кој сака да ја визуелизира и пренесе вредноста на својот бренд без никакво дизајнерско искуство.

Со над 100 целосно уредливи и приспособливи шаблони за логоа, напредни дизајн елементи за поголема персонализација и преку 100 фонтови за создавање уникатни типографски уметнички дела, Logo Maker има сè што ви треба за да создадете лого со професионален изглед со само неколку кликања. Плус, со можноста за додавање преклопување на вашите логоа за дополнително удирање и филтри за правење постери, можете да ги однесете вашите дизајни уште подалеку.

Но, тоа не е се. Logo Maker исто така нуди над 100 позадини за правење постери и правење картички. Без разлика дали креирате визит-картичка или дизајнирате промотивен постер, овој софтвер ве опфати.

Па зошто да чекаме? Преземете го Logo Maker сега додека е сè уште бесплатен! Со својот кориснички интерфејс и моќните карактеристики, оваа апликација сигурно ќе стане ваша алатка за сите ваши потреби за графички дизајн.

Целосни спецификации
Издавач Chue Dave
Страница на издавачи http://www.sayselfiee.com/
Датум на издавање 2017-04-17
Датум на додавање 2017-05-15
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.5
Барања за ОС iOS
Барања iOS 8.0
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 603

Comments:

Најпопуларни