FileMaster for iPhone

FileMaster for iPhone 5.3.1

Опис

FileMaster за iPhone: Крајното решение за управување со датотеки

Дали сте уморни да се борите со ограничените можности за управување со датотеки на вашиот iPhone? Дали сакате лесно да пренесувате датотеки помеѓу вашиот компјутер и вашиот мобилен уред, без да се потпирате на складирање во облак или комплицирани решенија за синхронизација? Не гледајте подалеку од FileMaster за iPhone - врвното решение за управување со датотеки за iOS.

FileMaster е разноврсна апликација која комбинира повеќе функции во една моќна алатка. Со FileMaster, можете да управувате со сите видови датотеки на вашиот iPhone, iPad или iPod Touch - од документи и фотографии до музика и видеа. Можете исто така да го користите како уредувач на текст, Wi-Fi диск и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на FileMaster е неговиот интуитивен кориснички интерфејс. За разлика од другите менаџери на датотеки кои бараат сложена навигација низ менија и подменија, FileMaster го олеснува пристапот до сите негови функции со само неколку допири. Едноставно долго притиснете на иконата на датотека или папка за да се прикаже скокачко мени со опции како копирање, залепување, создавање папки и друго.

Но, леснотијата на користење не е единственото нешто што го издвојува FileMaster од другите менаџери на датотеки. Исто така е неверојатно безбеден. Можете да поставите далечински пристап со лозинка или локален пристап со главна лозинка, така што само вие имате пристап до вашите датотеки во FileMaster.

И ако споделувањето датотеки е важно за вас (и ајде да се соочиме со тоа – кој нема потреба да споделува датотеки во денешно време?), тогаш ќе ви се допадне колку е лесно да споделувате датотеки користејќи Bluetooth peer-to-peer технологија. Нема потреба од интернет конекција или апликации од трети страни - само поврзете се директно со уредите на пријателите и споделете!

Но, почекајте - има уште! Еве неколку дополнителни функции кои го прават FileMaster неопходна алатка за секој кој има потреба од робусни способности за управување со датотеки на нивниот iOS уред:

Прегледувач на документи: прегледувајте ги сите видови документи (PDF, Word документи, табели на Excel) директно во апликацијата.

Видео/Аудио плеер: репродуцирајте ги сите ваши омилени видеа и музички датотеки без да морате да се префрлате помеѓу апликациите.

Прегледувач на фотографии: организирајте ги и прегледувајте ги вашите фотографии во интерфејс што е лесен за користење.

Zip/Unzip датотеки: компресирајте или декомпресирајте датотеки со леснотија.

Интеграција на Cloud Storage: Поврзете се со популарни услуги за складирање облак како Dropbox, Google Drive и OneDrive.

Како заклучок, ако барате сеопфатно решение за управување со датотеки за вашиот iPhone, iPad или iPod Touch, тогаш FileMaster е апликацијата за вас. Со својот интуитивен интерфејс, силни безбедносни карактеристики и разновидна функционалност, тој е врвната алатка за управување со сите видови датотеки на вашиот уред со iOS. Пробајте го денес - нема да бидете разочарани!

Целосни спецификации
Издавач UThink
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-06-14
Датум на додавање 2017-06-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 5.3.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 2506

Comments:

Најпопуларни