Oldies Radio+ for iPhone

Oldies Radio+ for iPhone 2.4

iOS / Nick Culbertson / 36 / Целосни спецификации
Опис

Oldies Radio+ за iPhone е највисоко оценет софтвер за MP3 и аудио кој нуди широк избор на радио станици за стриминг на интернет стари стари. Со повеќе од 109 станици и уште повеќе, Oldies Radio+ им обезбедува на корисниците разновидна палета на канали од кои можат да изберат, вклучувајќи ги The King, Fab Four, Classic Crooners, Early Rock n'Roll и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на Oldies Radio+ е неговата способност да репродуцира аудио во заднина додека сурфате на интернет или користите други апликации на вашиот iPhone. Ова значи дека можете да уживате во омилените мелодии на старите песни без да ја прекинувате вашата дневна рутина.

Но, што го издвојува Oldies Radio+ од другите слични апликации на пазарот? Еве само неколку причини зошто веруваме дека тоа е најдобро:

1. Повеќе станици што сакате да ги слушнете: со повеќе од 109 станици, Oldies Radio+ нуди еден од најобемните селекции на стари радио станици достапни на која било апликација.

2. Аудио во заднина: Како што беше споменато претходно, оваа функција ви овозможува да ги слушате вашите омилени мелодии додека користите други апликации или додека пребарувате на интернет.

3. Разновиден избор на канали: без разлика дали сте расположени за класични пејачи или рани рокенрол хитови, Oldies Radio+ ве опфати со својата разновидна палета на канали.

Покрај овие извонредни карактеристики, Oldies Radio+ може да се пофали и со интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ различни канали и да го приспособат своето искуство со слушање според нивните преференции.

Значи, без разлика дали барате некои носталгични мелодии од минатото или едноставно сакате сигурна апликација која ви овозможува да слушате музика додека извршувате повеќе задачи на вашиот iPhone, не гледајте подалеку од Oldies Radio+. Преземете го денес и почнете да уживате во сето она што го нуди овој врвен софтвер за MP3 и аудио!

Целосни спецификации
Издавач Nick Culbertson
Страница на издавачи http://www.myindieapp.com/
Датум на издавање 2017-06-21
Датум на додавање 2017-06-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.4
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 36

Comments:

Најпопуларни