Dr. Cleaner for iPhone

Dr. Cleaner for iPhone 1.9.2

Опис

Dr. Cleaner за iPhone е моќен комунален софтвер кој ви помага да ги исчистите вашите iPhone и iPad, ослободувајќи повеќе простор и правејќи го вашиот уред да работи побрзо од кога било досега. Со своите напредни функции, Dr. Cleaner за iPhone е совршено решение за секој што сака да ги оптимизира перформансите на својот iOS уред.

Една од клучните карактеристики на Dr. Cleaner за iPhone е неговата способност да наоѓа дупликат или слични фотографии на вашиот уред и да ви помогне брзо и лесно да ги исчистите. Оваа функција може да биде особено корисна ако имате голема библиотека со фотографии на вашиот уред, бидејќи може да ви помогне да ослободите вреден простор за складирање со отстранување на непотребните дупликати.

Покрај неговите можности за чистење фотографии, Dr. Cleaner за iPhone вклучува и моќна алатка за скенирање видео што ви овозможува брзо да идентификувате и отстраните големи видеа од вашиот уред. Оваа функција може да биде особено корисна ако често снимате видеа на вашиот iOS уред или ги преземате од интернет.

Друга одлична карактеристика на Dr. Cleaner за iPhone е неговата способност да обезбеди детални информации за тоа колку простор е ослободен со чистење на датотеките и папките на вашиот уред. Оваа информација може да биде многу корисна при идентификувањето кои датотеки зафаќаат најмногу простор на вашиот уред за да можете да поставите приоритет кои од нив треба прво да се исчистат.

Севкупно, ако барате лесен-за-користлив комунален софтвер кој ќе ви помогне да ги одржувате вашите iOS уреди непречено и ефикасно, тогаш не гледајте подалеку од Dr. Cleaner за iPhone! Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во комплетот алатки на секој корисник на iOS!

Целосни спецификации
Издавач Trend Micro
Страница на издавачи http://www.trendmicro.com
Датум на издавање 2017-06-21
Датум на додавање 2017-07-06
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Управување со датотеки
Верзија 1.9.2
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања iOS 9.0
Цена Free
Преземања неделно 82
Вкупно преземања 10147

Comments:

Најпопуларни