Capti Voice Narrator for iPhone

Capti Voice Narrator for iPhone 2.7

iOS / Charmtech Labs / 115 / Целосни спецификации
Опис

Capti Voice Narrator за iPhone е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува да слушате која било содржина од Safari, Chrome, GoogleDrive, Dropbox, Bookshare или Gutenberg. Без разлика дали сте студент кој сака да ги подобри вашите вештини за читање со разбирање или зафатен професионалец кој треба да остане продуктивен во движење, Capti Voice Narrator ве покрива.

Со Capti Voice Narrator за iPhone, можете лесно да конвертирате кој било текст во говор и да го слушате со свое темпо. Ова го прави идеална алатка за луѓе со дислексија или други пречки во печатењето кои се борат со традиционалните методи на читање. Со слушање наместо читање, корисниците можат да ја подобрат својата продуктивност и да го направат нивното читање попријатно.

Една од клучните карактеристики на Capti Voice Narrator е неговата способност да ја синхронизира вашата плејлиста на повеќе уреди. Ова значи дека можете да почнете да слушате на вашиот iPhone и беспрекорно да се префрлите на вашиот iPad или компјутер без да пропуштите ритам. Оваа функција е особено корисна за патниците кои сакаат да продолжат да слушаат за време на нивното секојдневно патување.

Capti Voice Narrator нуди и низа опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да го прилагодат искуството на нивните индивидуални потреби. На пример, корисниците можат да ја прилагодат брзината и јачината на говорот, како и да избираат од различни гласови и јазици.

Покрај неговата основна функционалност како алатка за текст во говор, Capti Voice Narrator вклучува и неколку други функции дизајнирани специјално за студенти и изучувачи на јазици. На пример, корисниците можат да означат текст додека слушаат со цел подобро да разберат сложени пасуси или непознати зборови во речник.

Генерално, Capti Voice Narrator за iPhone е суштинска алатка за секој што сака да ја подобри својата продуктивност и да го направи читањето попријатно. Со своите моќни способности за текст во говор и беспрекорна синхронизација на повеќе уреди, овој софтвер сигурно ќе стане незаменлив дел од вашата секојдневна рутина.

Целосни спецификации
Издавач Charmtech Labs
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-07-05
Датум на додавање 2017-07-13
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за текст во говор
Верзија 2.7
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 115

Comments:

Најпопуларни