MX Video Player - HD Video Player For iPhone, iPad

MX Video Player - HD Video Player For iPhone, iPad 5.6.1

iOS / Unibera Softwares / 14961 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од користење на видео плеери кои не ги исполнуваат вашите очекувања? Не гледајте подалеку од MX Video Player - HD видео плеер за iPhone и iPad. Овој моќен видео плеер е најдобар на пазарот на iTunes, кој нуди не само репродукција на HD видео, туку и стриминг на YouTube на вашиот уред со iOS. И најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно!

MX Video Player доаѓа со повеќе атрактивни теми за својот видео плеер, вклучувајќи божиќни теми и многу повеќе шарени нови опции. Можете лесно да се префрлате помеѓу теми со одење во Мени -> Поставки за теми -> Теми.

Но, MX Video Player не се однесува само на естетиката - тој исто така нуди низа функции што го прават да се издвојува од другите видео плеери на пазарот. Со оваа апликација, можете да пребарувате видеа, да ги менувате поставките за земјата, да гледате популарни видеа и вашата историја на гледање и да уживате во најдобрите музички видеа од вашите омилени изведувачи на YouTube.

MX Video Player поддржува повеќе формати на видеа за да можете да ја гледате целата ваша омилена содржина без никакви проблеми. А со цел екран и помазна репродукција оптимизирана за ретина приказ, никогаш нема да пропуштите детал.

Апликацијата, исто така, вклучува гестови со повлекување за да ги промените нивоата на осветленоста или јачината на звукот, како и опциите за мешање и повторување за да можете да го приспособите вашето искуство на гледање за да одговара на вашите параметри.

Уверени сме дека штом ќе го пробате MX Video Player, тој ќе стане вашиот избор за сите ваши потреби за репродукција на видео. Ако барате подобро корисничко искуство и интерфејс од она што го нудат другите апликации, не гледајте подалеку од MX Video Player.

Имајте предвид дека ова не е официјален производ одобрен од или поврзан со YouTube. Имињата, брендовите и другите прашања поврзани со оваа апликација се заштитни знаци и сопственост на нивните соодветни сопственици.

Во краток преглед:

- Бесплатен HD видео плеер со пренос на YouTube

- Достапни се повеќе атрактивни теми

- Функцијата за пребарување им овозможува на корисниците да најдат одредена содржина

- Поддржува повеќе формати на видеа

- Репродукција на цел екран оптимизирана за приказ на мрежницата

- Гестовите со лизгање им овозможуваат на корисниците да ги приспособат осветленоста и јачината на звукот

- Достапни се опциите за мешање и повторување

- Не е поврзан со YouTube

Целосни спецификации
Издавач Unibera Softwares
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-08-09
Датум на додавање 2017-08-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 5.6.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 17
Вкупно преземања 14961

Comments:

Најпопуларни