Photo and Video Mirror Editor for iPhone

Photo and Video Mirror Editor for iPhone 1.0

iOS / Neeraj iOS App Store / 393 / Целосни спецификации
Опис

Photo and Video Mirror Editor за iPhone е софтвер за дигитални фотографии што ви овозможува лесно да креирате неверојатни огледални слики и видеа. Оваа апликација е совршена за оние кои сакаат да експериментираат со нивните фотографии и видеа, додавајќи уникатни ефекти што ги прават да се издвојуваат од толпата.

Со уредувачот на огледало за фотографии и видео, можете лесно да ги претворите вашите обични фотографии во извонредни со примена на огледални ефекти. Апликацијата нуди широк спектар на ефекти на огледало, вклучувајќи лево-десно и горе-долу огледала, кои можете да ги користите за да создадете различни рефлексии на вашите фотографии.

Една од најдобрите работи за оваа апликација е нејзиниот кориснички интерфејс. Дури и ако не сте експерт за уредување фотографии, сепак можете да ја користите оваа апликација без никакви тешкотии. Едноставниот дизајн на апликацијата му олеснува на секој да се движи низ нејзините функции.

Покрај неговите огледални ефекти, Уредувачот на огледало за фотографии и видео доаѓа и со одлични филтри кои ви дозволуваат да додадете повеќе длабочина и карактер на вашите фотографии. Можете да изберете од различни филтри како што се винтиџ, црно-бел, тон на сепија, меѓу другото.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да уредува видеа, како и фотографии. Можете да ги примените истите огледални ефекти на вашите видеа, како и да додавате филтри или да ги прилагодувате нивоата на осветленост.

Уредникот за огледало за фотографии и видео им овозможува на корисниците да ги споделуваат своите креации директно од самата апликација. Можете да ги споделите вашите уредувани фотографии или видеа на платформи за социјални медиуми како Facebook или Instagram со само еден клик.

Севкупно, уредувачот на огледало за фотографии и видео за iPhone е одличен избор за оние кои сакаат лесна за употреба, но моќна алатка за уредување фотографии што нуди уникатни карактеристики како што се ефектите на огледалото. Без разлика дали сакате да креирате неверојатни селфиња или уметнички снимки од пејзажи или предмети околу вас - оваа апликација има сè покриено!

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс

- Широк опсег на огледални ефекти

- Ладни филтри

- Можност за уредување и фотографии и видеа

- Опции за директно споделување

Како да се користи:

1) Преземете и инсталирајте уредувач на огледало за фотографии и видео од App Store.

2) Отворете ја апликацијата и изберете фотографија или видео за уредување.

3) Изберете го саканиот ефект на огледало од достапните опции.

4) Нанесете филтри ако сакате.

5) Зачувајте ја вашата уредена фотографија или видео во ролетот на камерата или споделете ги директно на платформите на социјалните медиуми.

Целосни спецификации
Издавач Neeraj iOS App Store
Страница на издавачи https://itunes.apple.com/us/developer/neeraj-./id1146795384
Датум на издавање 2017-03-21
Датум на додавање 2017-08-23
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Уредници на фотографии
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 393

Comments:

Најпопуларни