Magnifying Glass And Mirror for iPhone

Magnifying Glass And Mirror for iPhone 2.1

Опис

Лупа и огледало за iPhone е моќна и разновидна апликација за лупа која ви овозможува да зумирате мали детали и да го користите телефонот како огледало со светлосни ленти за слабо осветлување. Без разлика дали треба да читате ситни букви, да прегледувате ситни предмети или да нанесувате шминка во услови на слаба осветленост, оваа апликација ве покрива.

Со лупата и огледалото, можете лесно да се префрлите на предната камера на вашиот iPhone и да ја користите како огледало со прилагодливи светлосни ленти кои обезбедуваат точна количина на осветлување. Можете исто така да ја замрзнете сликата со едноставно допирање на екранот и да правите фини прилагодувања користејќи гестови за стискање за зумирање, ротирање и движење.

Покрај неговите можности за зголемување, лупата и огледалото нуди и напредни функции како што се прилагодувањата на осветленоста и контрастот што ви овозможуваат да ја приспособите сликата според вашите преференции. Можете дури и да ги превртите боите на сликата со копче за вклучување за да создадете негативен ефект.

Една од најкорисните карактеристики на Лупа и огледало е неговата способност да зачувува слики директно од апликацијата. Ова значи дека ако најдете нешто интересно или важно додека ја користите оваа апликација, можете лесно да го снимите за подоцнежна референца со едноставно допирање на копчето за зачувување.

Севкупно, лупата и огледалото е суштинска алатка за секој на кој му е потребна помош при гледање мали детали или шминкање во услови на слаба осветленост. Неговиот интуитивен интерфејс го прави лесен за користење дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Па зошто да чекаме? Преземете ја лупата и огледалото денес и започнете да ги истражувате сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач SensorBLE
Страница на издавачи http://www.sensorble.com
Датум на издавање 2017-02-19
Датум на додавање 2017-08-28
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 2.1
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 12

Comments:

Најпопуларни