Trustbox Backup for iPhone

Trustbox Backup for iPhone 5.4

Опис

Бекап на Trustbox за iPhone: Крајното решение за безбеден и лесен пристап до податоци

Во денешното дигитално доба, податоците се сè. Од лични фотографии до важни документи, ние се потпираме на нашите уреди за складирање и пристап до нашите највредни информации. Меѓутоа, со зголемениот број на податоци што ги генерираме секој ден, може да биде предизвик да ги следиме сите наши датотеки на повеќе уреди.

Ова е местото каде што доаѓа Trustbox Backup - моќен интернет софтвер кој ви овозможува лесен пристап до сите ваши датотеки насекаде, „All One Place“, без разлика дали се работи за датотеки од вашиот Windows PC, Mac, таблет или паметни телефони. Со Trustbox Backup за iPhone, вашите податоци секогаш ќе ги имате при рака.

ForeverSave: Никогаш не губете ги вашите слики и датотеки

Една од истакнатите карактеристики на Trustbox Backup е неговата функционалност ForeverSave. Со овозможена оваа функција, ништо нема да се избрише од облакот. Ќе задржиме сè за вас и се разбира тоа ќе се одвива автоматски. Вие избирате кога да ги избришете старите верзии на датотеки.

Ова значи дека дури и ако случајно избришете датотека или изгубите пристап до еден од вашите уреди, можете да бидете сигурни дека сите ваши податоци се безбедно зачувани во облакот со Trustbox Backup.

Безбедносно шифрирање со 3 слоеви (AES-256)

Во Trustbox Backup, безбедноста е наш главен приоритет. Затоа користиме безбедносно шифрирање со 3 слоеви (AES-256) за да се осигураме дека сите ваши податоци остануваат безбедни и безбедни во секое време.

Прво, шифрирањето пред испраќањето осигурува дека никој не може да пресретне или прочита чувствителни информации за време на преносот; дополнителна безбедност при пренос (SSL) обезбедува дополнителен слој на заштита од потенцијални закани; конечно, шифрирањето кога е зачувано на облак сервери обезбедува максимална заштита од неовластен пристап.

Заштита на лозинка со лична лозинка

За оние на кои им се потребни уште понапредни безбедносни мерки од она што е веќе стандардно обезбедено со софтверот за резервна копија TrustBox, достапни се и опции како заштита на лозинка со лична лозинка која додава уште еден слој на безбедност на вашите податоци.

Леснотија на користење и услуга од светска класа

Покрај безбедноста, лесното користење и искуството со услугата ни значат многу. Ние се стремиме да обезбедиме услуга од светска класа, вклучително и бесплатна поддршка на вашиот локален јазик, и по телефон и се разбира преку е-пошта. Нашиот тим е секогаш достапен да ви помогне со какви било прашања или грижи што можеби ги имате.

Постојано развивање софтвер за најдобра можна услуга

Во Trustbox Backup, ние сме посветени на нашите клиенти да им ја обезбедиме најдобрата можна услуга. Затоа ние постојано го развиваме нашиот софтвер за да можеме секогаш да им обезбедиме најдобра можна услуга на нашите клиенти.

Без разлика дали сте поединец кој бара безбеден начин за складирање на вашите лични датотеки или бизнис кој бара ефикасен начин за управување со вашите податоци преку повеќе уреди, Trustbox Backup ве покрива. Со своите моќни карактеристики и поддршка од светска класа, не е ни чудо зошто Trustbox Backup брзо станува едно од најпопуларните интернет софтверски решенија на пазарот денес.

Па што чекаш? Пробајте го Trustbox Backup денес и искусете го врвното решение за безбеден и лесен пристап до податоците!

Целосни спецификации
Издавач Trustbox
Страница на издавачи https://trustbox.dk/
Датум на издавање 2017-07-03
Датум на додавање 2017-09-03
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 5.4
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена Paid
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни