Web Help Desk Free Edition

Web Help Desk Free Edition 12.5.1

Опис

Web Help Desk Free Edition е моќен и интуитивен софтвер за управување со Help Desk кој им овозможува на бизнисите да управуваат со сите билети за проблеми на крајните корисници и да го следат животниот циклус на барањата за услуги од еден централизиран веб-интерфејс. Овој софтвер е дизајниран да го рационализира процесот на издавање билети, што им го олеснува на бизнисите да обезбедат ефикасна поддршка за клиентите.

Со Web Help Desk Free Edition, бизнисите можат да го автоматизираат насочувањето и доделувањето билети врз основа на нивните потреби. Ова значи дека билетите автоматски се доделуваат на соодветниот техничар врз основа на нивниот сет на вештини или достапност. Ова помага да се осигура дека билетите се решаваат брзо и ефикасно.

Една од клучните карактеристики на Web Help Desk Free Edition е неговото интуитивно барање за услуга и портал за самопослужување за крајните корисници. Овој портал им овозможува на крајните корисници да поднесуваат барања, да гледаат ажурирања на статусот и да комуницираат со техничарите директно преку веб-интерфејсот. Ова помага да се намали обемот на работа на техничарите, дозволувајќи им на крајните корисници сами да решаваат едноставни проблеми.

Web Help Desk Free Edition е достапно за оперативни системи Windows, Linux и Mac. Ова им олеснува на бизнисите со различни оперативни системи да го користат овој софтвер без никакви проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на Web Help Desk Free Edition е тоа што бара само најава од еден техничар без истекување или обврска. Ова значи дека бизнисите можат да го користат овој софтвер без да се грижат за дополнителни трошоци или ограничувања.

Покрај овие клучни карактеристики, Web Help Desk Free Edition нуди и низа други корисни алатки како што се приспособливи контролни табли, алатки за известување, способности за управување со средства, интеграција со услугите за автентикација Active Directory/LDAP меѓу другото што го прави идеално решение за мали -организации со средна големина кои бараат прифатлива, но моќна алатка за управување со помош.

Севкупно, ако барате доверливо решение за управување со пултот за помош, кое е лесно за користење, но преполно со моќни функции, тогаш не гледајте подалеку од Бесплатно издание на Web Help Desk!

Целосни спецификации
Издавач SolarWinds
Страница на издавачи http://www.solarwinds.com/
Датум на издавање 2017-09-20
Датум на додавање 2017-09-20
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за работна маса
Верзија 12.5.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 37

Comments: