CompareMe - Price Comparison Shopping Calculator for iPhone

CompareMe - Price Comparison Shopping Calculator for iPhone 3.1.0

Опис

CompareMe - калкулатор за споредување на цени за купување за iPhone е моќна и лесна за користење помошна апликација која ви помага да заштедите пари со споредување на купување. Истакнато во кампањата за печатење реклами на Apple и ATT „Да ви помогне да го зголемите буџетот, една апликација во исто време“ во весници како USA TODAY или New York Times и во делот „ШТО Е ТОПЛО“ на Apple, CompareMe е совршен придружник за цената свесно купување, преговори за цени, пазарење, проверка на најевтините и многу повеќе.

Со CompareMe, можете да споредувате производи во различни големини и пакувања. Калкулаторот за споредба директно ги прикажува процентуалниот попуст и премијата. Дури и добивате информации за тоа колку ќе заштедите или ќе платите повеќе во готово. Сега ги добивате дури и единечните цени на двата производи што ги споредувате на екранот со детали.

Оваа корисна апликација ги споредува и конвертира цените на производите со многу различни големини, волумени и должини на пакувања. Попустите и премиите се пресметуваат и прикажуваат директно или може да ги постави корисникот.

CompareMe има оптимизиран кориснички интерфејс кој им овозможува на корисниците навистина брзо да поставуваат цени, износи или попусти со оптимизирана тастатура со броеви. Изборот на вистинската единица со избирачот на единици е исто така едноставен. Конвертирањето на цените и преносот на големини на пакети со влечење и спуштање го претвора CompareMe во моќна, но лесна за употреба мобилна апликација.

На сите што купуваат свесно за цените кога одат во намирници или супермаркети, му треба CompareMe. Без разлика дали барате поволни зделки за да заштедите пари на евтини работи или барате квалитетни артикли по пристапни цени - CompareMe е вашиот врвен асистент за купување.

CompareMe е исто така корисен за сите кои се пазарат кога купуваат инвестициски добра како автомобили, телевизори или фрижидери бидејќи е лесно да се проверат продажните цени и да се постават преферирани попусти како основа за преговори за цените. Тоа е исто така корисна деловна алатка за купување агенти.

Рецензентите го пофалија CompareMe дека е дизајниран за брзина - копчињата се големи; текстот е лесен за читање; резултатите со кодирани бои се веднаш разбирливи. Macworld му даде оценка од 4,5 од 5 глувци, додека AppCraver даде 7 од 10. Blogcritics му даде оценка од 4 од 5 ѕвезди.

CompareMe поддржува различни единици за броеви, маса, волумен, површина и должина. За броеви, можете да користите парчиња (#), десетици (dz), илјади (k). За маса, можете да користите грам (g), милиграм (mg), килограм (kg), метрички тон (t), унца (oz), фунти (lb) и повеќе. За мерење на волуменот, можете да користите литар (l), милилитар (ml) и други единици.

За мерење на површината, CompareMe поддржува квадратни метри (м.), квадратни милиметри (мм.), квадратни сантиметар (см.) и повеќе. Мерењата на должината вклучуваат метар (м.), милиметар (мм.), сантиметар (см.) и други.

Единиците за мерење податоци поддржани од CompareMe вклучуваат битови(битни) бајти(B) Килобајти(kB) Мегабајти(MB) Гигабајти(GB) Терабајти(TB) Петабајти(PB).

Како заклучок, CompareMe - Price Comparison Shopping Calculator за iPhone е суштинска алатка за секој кој сака да заштеди пари додека купува или преговара за цените на инвестициските стоки како автомобили или телевизори. Со својот оптимизиран кориснички интерфејс и поддршка за различни мерни единици во различни категории, како што се бројки, податоци за должината на површината за маса на волумен - CompareMe е совршен придружник за купувачи кои се свесни за цените насекаде!

Целосни спецификации
Издавач Codedifferent
Страница на издавачи http://www.codedifferent.com/compareme/iphone/
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 3.1.0
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 64

Comments:

Најпопуларни