Fuel Rewards program for iPhone

Fuel Rewards program for iPhone 2.6

Опис

Програмата Fuel Rewards за iPhone е бесплатна програма за лојалност која ви помага да заштедите пари на гориво на преку 11.000 станици на Shell ширум земјата. Со програмата Fuel Rewards, можете да заработите награди кога купувате, вечерате, резервирате патувања и многу повеќе. Наградите се кумулативни и нема ограничување за тоа колку можете да заштедите. Функциите на апликацијата ви овозможуваат да го следите вашето салдо на награди и статусот на нивоата, да активирате понуди, да наоѓате начини да заработувате награди и да ги лоцирате блиските станици на Shell.

Програмата Fuel Rewards нуди златен статус на сите членови на ограничено време. Членовите со златен статус заштедуваат најмалку 5 центи по галон на секое полнење на станиците на Shell кои учествуваат. Дополнително, членовите можат да заработат награди на одредени станици на Shell кога купуваат грицки, пијалоци или миење автомобили.

Јадење надвор никогаш не било покорисно со програмата за награди за гориво. Членовите можат да заработат 10 центи по галон за секои 50 долари потрошени за јадење со поврзана Mastercard, Visa или American Express картичка во над 10.000 ресторани кои учествуваат низ целата земја.

Со купувањето на членовите се добиваат дополнителни заштеди при купување гориво преку програмата „Награди за гориво“. Членовите можат да заработат најмалку 5 центи по галон за секои 50 долари потрошени кај одредени локални и онлајн трговци.

Резервирањето хотели, летови и изнајмување автомобили преку програмата Fuel Rewards, исто така, заработува за членовите дополнителни заштеди од 5 центи по галон за секои потрошени 50 долари.

Сопствениците на Mastercard имаат ексклузивен пристап до понуди кои ги забрзуваат нивните заштеди преку програмата Fuel Rewards.

Членовите можат да најдат дополнителни промоции од одредени регионални продавници за храна или други поврзани програми со посета на fuelrewards.com. Некои понуди мора да се активираат пред да ги заработите, но користењето на мобилната апликација го олеснува активирањето на овие понуди.

За да заштедите пари за купување гориво со помош на Програмата за наградување гориво, едноставно користете ја апликацијата за iPhone за да пронајдете станица на Shell или друга бензинска станица што учествува во ваша близина, потоа внесете го вашиот ALT ID (или повлечете ја вашата картичка за лојалност) пред да платите за купувањето, а потоа гледајте како цените врати се назад!

Шел е горда на своето партнерство со програмата Fuel Rewards и е официјален снабдувач на гориво на програмата. Учеството во програмата за награди гориво варира во зависност од пазарот.

Преферирана платежна картичка за програмата Fuel Rewards е Mastercard. Членовите можат да ја користат нивната Mastercard за да заработат ексклузивни понуди кои ги забрзуваат нивните заштеди при купување гориво.

Како заклучок, ако барате начин да заштедите пари за купување гориво, тогаш не гледајте подалеку од програмата Fuel Rewards за iPhone. Со златен статус, членовите заштедуваат најмалку 5 центи по галон на секое полнење на станиците на Шел кои учествуваат и можат да заработат дополнителни награди кога купуваат, вечераат или резервираат патувања преку програмата за награди за гориво. Функциите на апликацијата го олеснуваат следењето на состојбата на наградите и статусот на нивоата, активирањето на понудите и лоцирањето на блиските станици на Shell или другите станици за гориво што учествуваат во ваша близина. Па зошто да чекаме? Преземете ја апликацијата денес и почнете да штедите!

Целосни спецификации
Издавач Excentus Corp.
Страница на издавачи https://www.fuelrewards.com
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 2.6
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4

Comments:

Најпопуларни