Jumia Online Shopping - by Africa Ecommerce Svcs. for iPhone

Jumia Online Shopping - by Africa Ecommerce Svcs. for iPhone 3.1.2

Опис

Jumia е најголемиот трговски центар во Африка, кој нуди преку 100.000 автентични производи онлајн и ги доставува директно до вашиот дом или канцеларија. Бидејќи повеќе од милион луѓе во Африка секојдневно ги пронаоѓаат производите што ги сакаат преку апликацијата Jumia, не е ни чудо што Jumia стана една од најпопуларните апликации за купување на континентот.

Како работи

Користењето на Jumia е лесно. Едноставно преземете ја апликацијата на вашиот телефон и почнете да прелистувате над 150.000+ производи, од играчки и производи за бебиња до паметни телефони, машка и женска облека и цела палета на домашни апарати. Проверете ги деталните описи на производите и HD сликите на секоја ставка пред да ја додадете во вашата листа на желби или кошничка.

Кога ќе бидете подготвени за одјавување, можете да платите готовина при испорака или да користите кредитни/дебитни картички како Visa или MasterCard. И со брза испорака директно до вашиот праг, ќе ги имате вашите нови набавки за кратко време.

Што ќе најдете

Во Jumia ќе ги најдете сите производи за кои би можеле да сонувате по најдобра можна цена. За модните купувачи ги има сите најдобри брендови - Zara, Lacoste, Nike, Ralph Lauren - по намалени цени. А за божиќните подароци? Ќе најдете целосен избор на играчки и конзоли за игри за целото семејство.

Исто така во апликацијата

Покрај купувањето за одлични зделки за неверојатни производи преку апликацијата Jumia Online Shopping од Africa E-commerce Svcs., корисниците можат да уживаат во следењето нарачки во реално време, како и опциите за најавување на Facebook што го олеснуваат споделувањето на нивните омилени наоди со пријателите преку социјалните мрежи. медиумски платформи како Твитер и Инстаграм! Плус, секогаш има достапни зделки на денот, затоа погрижете се да не пропуштите!

Управувајте со вашиот адресар: следете ги сите ваши адреси за испорака, така што нарачката од каде било е брзо и лесно!

Откуп на купони за попуст: Jumia нуди купони за попуст што може да се откупат за уште повеќе заштеди на вашите купувања.

Споделете ја апликацијата: споделете ја апликацијата со сите ваши пријатели и семејството за да можат и тие да уживаат во удобноста на купување од нивниот телефон!

Што им се допаѓа на нашите корисници

Нашите корисници ја сакаат апликацијата за онлајн шопинг Jumia од Africa E-commerce Svcs. бидејќи е лесен за употреба и нуди широк избор на производи по одлични цени. Еве само неколку примери за тоа што нашите корисници имаат да кажат:

„Одлична апликација, среќен сум што сум дел од оваа одлична апликација и ја сакам Jumia, пазарот во мојот џеб“. - Ганиу Х.

„Многу интересно и лесно за користење. Тоа е како да шетам низ пазар“. - Ададе П.

Контактирајте не

Ако имате какви било прашања или грижи за користење на апликацијата за онлајн шопинг Jumia од Africa E-commerce Svcs., ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ние сме тука да помогнеме! Можете да контактирате со нас преку нашата веб-страница или каналите на социјалните медиуми:

Нигерија: https://www.jumia.com.ng/contact/

Гана: https://www.jumia.com.gh/contact/

Марок: https://www.jumia.ma/contact/

Египет: https://www.jumia.com.eg/contact/

Кенија: https://www.jumia.co.ke/contact/

Брегот на Слоновата Коска: https://www.jumia.ci/contact/

Камерун: https://www.jumia.cm/contact-us/

Одрекување

Известени сме дека нашата апликација беше лажно рекламирана од трети лица огласувачи, главно во форма на лажни ваучери или понуди. Овие реклами се објавуваат без наша согласност и ние го осудуваме ваквото однесување.

Ако наидете на лажни реклами поврзани со апликацијата за онлајн шопинг Jumia од Africa E-commerce Svcs., ве молиме помогнете ни да ги отстраниме со копирање на пронајдената URL-адреса на страницата и пријавување на [email protected] со тема „Измама реклама. "

Целосни спецификации
Издавач Jumia
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 3.1.2
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1257

Comments:

Најпопуларни