My Cards Pro - Digital Wallet for iPhone

My Cards Pro - Digital Wallet for iPhone 4.62

iOS / Raffaele Di Marzo / 5 / Целосни спецификации
Опис

My Cards Pro - Digital Wallet за iPhone е револуционерна апликација која ви овозможува да ги складирате и пристапите сите ваши важни картички на едно место. Со оваа апликација, можете да го креирате вашиот дигитален паричник и брзо да ги консултирате вашите картички со едноставен, брз, интуитивен и убав интерфејс. Без разлика дали се работи за платежни картички, кредитни картички, картички за лојалност, сим-картички, визит-картички или лични картички - Моите картички ве покриваат.

Една од најимпресивните карактеристики на My Cards Pro е неговата способност да ги споделува сите ваши складирани податоци преку повеќе уреди користејќи iCloud. Ова значи дека без разлика каде сте или кој уред го користите – било да е тоа iPhone или iPad – сите ваши важни информации секогаш ќе ви бидат при рака.

Друга одлична карактеристика на My Cards Pro е неговиот систем за најавување TouchID. Ова им овозможува на корисниците брзо и безбедно да се логираат со помош на сензорот за отпечатоци на нивниот уред. Ова обезбедува максимална безбедност за сите ваши чувствителни податоци.

Апликацијата доаѓа и со виџети кои овозможуваат лесен пристап до најчесто користените картички од менито „денес“ на вашиот уред. Функцијата за прикажување бар-код им овозможува на корисниците да го видат бар-кодот на нивните броеви на картички за лојалност, како и броевите за социјално осигурување и приспособливите детали за картичката.

My Cards Pro исто така вклучува и скенер за бар-кодови кој им овозможува на корисниците да ги скенираат бар-кодовите на нивната физичка кредитна или лојална картичка и да ги внесат во апликацијата за лесно складирање и пронаоѓање подоцна.

За дополнителни безбедносни мерки, My Cards Pro нуди пинови и тајни кодови за корисниците да можат да ги гледаат податоците на нивните кредитни картички на брз, но безбеден начин, без да се грижат за неовластен пристап од други.

Печатењето физички копии од зачуваните информации никогаш не било полесно благодарение на функцијата за печатење на оваа апликација која им овозможува на корисниците да ги испечатат складираните податоци директно од нивниот уред без никакви проблеми.

Споделувањето важни информации со пријателите или членовите на семејството никогаш не било полесно благодарение на функцијата за споделување на оваа апликација која овозможува споделување преку пораки, е-пошта или платформи за социјални медиуми како Фејсбук или Твитер.

Копирањето важни информации од еден извор на друг никогаш не било полесно благодарение на функцијата за копирање и залепување која им овозможува на корисниците да ги копираат и стават во меморија податоците од нивните картички со само еден клик.

My Cards Pro доаѓа и со функција за резервна копија која им овозможува на корисниците да ги зачуваат своите податоци или само некои картички за идна референца. Ова осигурува дека сите ваши важни информации се секогаш безбедни и безбедни дури и ако го изгубите уредот или случајно ја избришете апликацијата.

Конечно, My Cards Pro нуди известувања за крајните рокови за корисниците да можат да останат на врвот на датумите на истекување на нивните картички. Ова осигурува дека никогаш повеќе нема да пропуштите важен рок.

Како заклучок, My Cards Pro - Digital Wallet за iPhone е суштинска апликација за секој кој сака да ги задржи сите свои важни картички на едно место. Со својот интуитивен интерфејс, напредните безбедносни карактеристики и функциите лесни за користење – оваа апликација е совршена за секој кој сака да остане организиран додека ги чува своите чувствителни информации безбедни и безбедни во секое време.

Целосни спецификации
Издавач Raffaele Di Marzo
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 4.62
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни