Mzad Qatar for iPhone

Mzad Qatar for iPhone 5.8

Опис

Мзад Катар за iPhone: Крајниот пазар за купување, продавање и замена во Катар

Дали барате сигурна и ефикасна платформа за купување, продавање или замена на производи во Катар? Не гледајте подалеку од МзадКатар! Како апликација број 1 на пазарот во Катар, MzadQatar ги поврзува купувачите со продавачите за да склучуваат зделки без провизија. Со илјадници дневни додадени понуди и за нови и за користени производи, MzadQatar е апликација за секој што сака да купи или продаде нешто во Катар.

Зошто да го изберете МзадКатар?

Со преземање на апликацијата MzadQatar на вашиот iPhone, добивате пристап до најголемата платформа за купување и продавање производи во Катар. Без разлика дали сакате веднаш да започнете со продажба на вашите лични или комерцијални производи или лесно да пребарувате што ви треба да купите од различни категории достапни на апликацијата - MzadQatar ве опфати!

Еве некои од клучните предности што го прават MzadQatar супериорен во споредба со слични апликации:

1. Повеќејазична поддршка: да се олесни купувањето и продавањето за корисници од различни националности кои живеат во Катар.

2. Едноставен процес на регистрација: можете да се регистрирате на апликацијата користејќи го само вашиот телефонски број.

3. Брзо објавување оглас: Додавањето реклами со описи, цени и слики е брзо и лесно.

4. Управување со личниот профил: лесно можете да ги контролирате и уредувате деталите за личниот профил заедно со списокот со омилени и рекламите.

5. Брзи резултати од пребарувањето: Апликацијата обезбедува прецизни резултати од кој било процес на пребарување во рок од неколку секунди заштедувајќи време и напор на крајот на корисникот.

6. Директен контакт помеѓу продавачот и купувачот: можете да комуницирате директно преку коментари во апликацијата или со јавување/испраќање пораки меѓусебно надвор од неа - што го прави полесно од кога било досега!

7. Достапни се посебни понуди за цени: Илјадници понуди се достапни по карактеристични цени за корисниците да не треба да губат време, труд и пари барајќи на друго место - сето тоа без провизија или брокери.

8. Различни категории: Апликацијата обезбедува различни категории за да ги задоволи сите потреби, што им олеснува на корисниците да го најдат она што го бараат.

Ако се соочите со некаков проблем додека го користите MzadQatar, ве молиме помогнете ни да се подобриме со испраќање е-пошта на [email protected] со вашите повратни информации и предлози. Нашиот тим е секогаш подготвен да ви помогне на секој можен начин!

Заклучок:

MzadQatar е врвната апликација на пазарот за секој што живее во Катар кој сака да купува, продава или заменува производи без вклучена провизија или брокери. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции како повеќејазична поддршка, брзо објавување огласи и директен контакт помеѓу продавачот и купувачот - MzadQatar го прави купувањето и продавањето производи лесно! Па зошто да чекаме? Преземете ја апликацијата денес и започнете да истражувате илјадници дневни додадени понуди достапни на MzadQatar!

Целосни спецификации
Издавач Fahad Alnaimi
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 5.8
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 18

Comments:

Најпопуларни