CheckPoints #1 Rewards App for iPhone

CheckPoints #1 Rewards App for iPhone 4.66

Опис

Апликацијата CheckPoints #1 Rewards за iPhone е револуционерен домашен софтвер кој ви овозможува да заработувате награди за купување на врвни апликации. Со оваа апликација, можете да скенирате бар-кодови за производи како Coca-Cola, Dreyer's и повеќе во која било продавница низ целата земја за моментални награди. Дури и дома, можете да заработите награди за одговарање на анкети, купување на врвни апликации и многу повеќе.

Оваа апликација е лесна за употреба и е прикажана во големи публикации како што се Вашингтон пост, NY Times, USA Today и CNN. Без разлика дали купувате намирници, се дружите во трговскиот центар или дури и дома, CheckPoints го прави забавно собирањето лесни награди секој ден на милиони места.

СОБИРАЈ ПОЕНИ:

Кога купувате со CheckPoints инсталирани на вашиот iPhone уред или iPad, користете го во вашите омилени продавници за да ги скенирате баркодовите на производите за да заработите поени за големи награди и награди. Кога сте на друго место надвор од продавниците или трговските центри, можете да одговарате на анкети или да купувате на врвните апликации како Groupon и Jet за да заработите уште повеќе поени за да можете побрзо да ја откупите вашата награда.

Со апликацијата CheckPoints #1 Rewards за iPhone, можете да собирате поени без разлика каде се наоѓате на картата. Ова значи дека без разлика дали патувате низ градот или низ целата земја, секогаш ќе можете да собирате поени за големи награди.

ДОБИЈТЕ НАГРАДЕНИ:

Откупете ги вашите поени за прекрасни награди како што се картички за подароци на Amazon.com, картички за подарок Walmart, милји на Американ ерлајнс, па дури и одлични гаџети како популарни таблети и системи за игри. Со CheckPoints #1 Rewards апликацијата за iPhone, имате пристап до широк спектар на возбудливи награди што ќе ве мотивираат, но и ќе ве забавуваат.

ПОБЕДИ ГОЛЕМА:

Внимавајте на можностите за собирање парички во оваа апликација кои би можеле да се користат во нашите бонус игри.Играјте ја нашата игра со Paradise Slots или игри со гребење на Jungle Lotto кои може да освојат 150000 поени веднаш! Над 3,5 милиони луѓе веќе освоија над 5.000.000 долари во поени и награди со CheckPoints #1 Rewards App за iPhone.

ПОВЕЌЕ ПОЕНИ:

Следете ги CheckPoints на Facebook за да научите како да добивате бонус поени со дневни натпревари, ситници и повеќе. Погрижете се да не ја пропуштите шансата да освоите големи награди следејќи не на Facebook на http://facebook.com/CheckPoints.

ПОДДРШКА:

Поврзете се со нас за брза, ѕвездена поддршка на http://support.checkpoints.com. Нашиот тим е секогаш достапен за да ви помогне да ги решите сите проблеми што може да ги имате додека ја користите оваа апликација.

ОСТАНЕТЕ СКЕНИРАЊЕ-ТАСТИК:

Скенирајте ги производите во вашата локална продавница за да ги одржувате поените и вашата сметка во добра состојба. Сите скенирања на производи се поставени и внимателно прегледани. Исто така, имајте предвид дека објавувањето шифри за упатување во коментарите на другите апликации не е дозволено.

Како заклучок, CheckPoints #1 Rewards App за iPhone е иновативен домашен софтвер кој ви овозможува да заработувате награди за купување на врвни апликации. Со својот лесен за користење интерфејс и широк спектар на возбудливи награди, оваа апликација веќе им помогна на милиони луѓе да освојат над 5 милиони долари во поени и награди! Па зошто да чекаме? Преземете ја апликацијата CheckPoints #1 Rewards за iPhone денес и почнете да заработувате награди!

Целосни спецификации
Издавач CheckPoints
Страница на издавачи http://www.checkpoints.com
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 4.66
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 608

Comments:

Најпопуларни