CarGurus - Shop the best deals on used & new cars for iPhone

CarGurus - Shop the best deals on used & new cars for iPhone 1.83

Опис

CarGurus - Купувајте ги најдобрите зделки за половни и нови автомобили за iPhone е моќна и прифатлива апликација која ви помага да ги најдете најдобрите зделки за автомобили во ваша близина со само едно брзо пребарување. Без разлика дали сте во движење или на дилер, оваа апликација ви овозможува лесно да знаете дали договорот е лош, праведен, добар или одличен пред да преговарате.

Со CarGurus, можете да бидете сигурни дека го добивате најдобриот можен договор при вашето следно купување автомобил. Апликацијата користи пазарна вредност и прегледи на дилерите за да ја оцени секоја зделка, за да можете брзо да видите кои од нив вреди да се следат. Зделките се оценети како одлични, добри, правични или прескапи врз основа на нивната вредност во споредба со другите слични возила во вашата област.

Една од истакнатите карактеристики на CarGurus е неговото моќно пребарување и напредните опции за филтрирање. Можете лесно да го намалите вашето пребарување по марка и модел, опсег на цени, километража и повеќе. Ова го прави едноставно да го пронајдете токму она што го барате без да треба да пребарувате низ стотици ирелевантни огласи.

Зачуваните пребарувања исто така го олеснуваат извршувањето на честите пребарувања врз основа на вашите критериуми. Откако ќе поставите зачувано пребарување, CarGurus ќе ве извести кога новите огласи одговараат на вашите критериуми за никогаш да не пропуштите многу.

Зачуваните списоци ви даваат брз пристап до возилата што ве интересираат од сите ваши уреди. Ова значи дека ако има автомобил што ви го привлекува вниманието додека прелистувате на работа или дома, но немате време да погледнете понатаму во моментот; едноставно зачувајте го за подоцнежно гледање кога е погодно.

Insider Insights, вклучувајќи податоци од времето на пазарот, им помага на купувачите да имаат предност во преговорите со обезбедување информации за тоа колку долго секое возило е наведено за продажба преку Интернет, како и податоци за историјата на цените што покажуваат колку цените се промениле со текот на времето, давајќи им на купувачите идеја за дали треба да чекаат подолго пред да дадат понуда или не.

CarGurus исто така нуди прилагодени предупредувања за падови на цени и нови огласи што одговараат на вашите критериуми за пребарување. Ова значи дека вие ќе бидете првите што ќе дознаете кога ќе стане достапен голем дел, што ќе ви даде предност пред другите купувачи кои можеби нема да бидат толку брзи.

Со повеќе од 5 милиони автомобили на продажба (приближно 2 милиони користени и 3 милиони нови) низ Северна Америка, CarGurus има еден од најголемите селекции на возила достапен онлајн. И со повеќе од 300.000 нови користени автомобили кои се додаваат неделно (30% повеќе од другите локации за купување автомобили) низ Северна Америка, секогаш има нешто ново да се открие.

Покрај тоа што ќе ви помогне да го пронајдете вашето следно купување автомобил, CarGurus нуди и бесплатна услуга за продажба на мојот автомобил и калкулатор за цени за да ви помогне да ја одредите вредноста на вашиот автомобил доколку сакате сами да го продадете. Во просек, продавачите заработуваат 1200 УСД над вредноста на тргувањето со користење на оваа услуга.

Генерално, CarGurus - Купувајте ги најдобрите зделки за користени и нови автомобили за iPhone е суштинска алатка за секој на пазарот за ново или користено возило. Со своите моќни опции за пребарување и филтрирање, инсајдерски увид и сопствени предупредувања; го олеснува наоѓањето автомобил од соништата од кога било досега. Па зошто да чекаме? Преземете го CarGurus денес и почнете да купувате попаметно!

Целосни спецификации
Издавач CarGurus, LLC
Страница на издавачи http://www.cargurus.com
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.83
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 72

Comments:

Најпопуларни