PR-A-PO: Fashion Shopping & Style for iPhone

PR-A-PO: Fashion Shopping & Style for iPhone 5.2.1

Опис

PR-A-PO: Fashion Shopping & Style за iPhone е револуционерна апликација која ви овозможува да купувате од модни брендови лоцирани низ целиот свет, каде и да сте. Со својата супер лесно наплата, можете безбедно да го завршите купувањето со само еден допир. PR-A-PO, модата на Pret-a-Porter во ваши раце, е дизајнирана за најстилските и највештите жени во светот.

Помина времето на чекање место за паркирање, чекање Uber или чекање додека не стигнете до компјутер за да започнете со прелистување и купување. Само стартувајте PR-A-PO и пристапете до сè поголемата листа на дизајнери и брендови во развој во една апликација. Добијте инстантна услуга за клиенти секогаш кога ви е потребна.

PR-A-PO е претставена како една од повеќекратните функции на App Store во 9 земји и е препознаена како најдобра нова апликација. Преземете го PR-A-PO сега за да уживате во неспоредливата услуга за клиентите и пристап до асортиман на врвни модни стилови од целиот свет доставени до вашата влезна врата со само еден допир.

Карактеристики:

1) Купувајте од каде било: со PR-A-PO, нема потреба да го напуштате вашиот дом или канцеларија кога купувате модерни предмети за облека. Можете да пребарувате низ илјадници производи достапни на оваа платформа без да ја напуштите вашата комфорна зона.

2) Лесен процес на наплата: Процесот на наплата на PR-A-PO е супер лесен; се што е потребно е само еден допир! Не мора да поминувате низ повеќе страници пред да го завршите купувањето; сè се случува беспрекорно за неколку секунди.

3) Пристап до дизајнерски брендови: оваа апликација им овозможува на корисниците пристап до некои од најпопуларните дизајнерски брендови ширум светот. Без разлика дали тоа е Гучи или Прада што ве привлекува, бидете сигурни дека тие се достапни на оваа платформа.

4) Брендови што се појавуваат: Покрај етаблираните имиња на дизајнери како Гучи или Прада, корисниците можат да откријат и нови дизајнери кои се појавуваат кои нудат уникатни стилови кои не се наоѓаат на друго место на интернет!

5) Инстант услуга за клиенти: PR-A-PO нуди инстант услуги за клиентите на своите корисници. Ако имате какви било прашања или грижи, можете да контактирате со нивниот тим за поддршка и да добиете одговор во рок од неколку минути.

6) Најдобра нова апликација: PR-A-PO е препознаена како најдобра нова апликација во неколку земји во светот. Ова признание е доказ за квалитетот на апликацијата и пријателството на корисниците.

7) Широк избор на производи: Со илјадници производи достапни на оваа платформа, на корисниците им е очаен избор кога станува збор за модни артикли. Без разлика дали се работи за облека, чевли или додатоци што ги барате, бидете сигурни дека сите тие се достапни на PR-A-PO.

8) Безбедни опции за плаќање: PR-A-PO нуди безбедни опции за плаќање што гарантираат дека вашите финансиски информации се безбедни од хакери и други злонамерни актери на интернет.

9) Брза испорака: Откако ќе го направите купувањето на PR-A-PO, очекувајте брзо време на испорака. Вашата нарачка ќе биде доставена до вашиот праг во рок од неколку дена!

10) Кориснички интерфејс: интерфејсот на апликацијата е лесен за користење и лесен за навигација. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да ја користите оваа апликација; сè е директно!

Како заклучок, ако барате апликација која ви овозможува да купувате од каде било во светот со само еден допир додека уживате во неспоредлива услуга за клиенти и пристап до врвни модни стилови од целиот свет испорачани веднаш на вашиот праг за кратко време – тогаш не гледајте подалеку од ПР-А-ПО! Преземете сега и искусете го купувањето како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Modastic Groupe
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 5.2.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни