Hobby Lobby for iPhone

Hobby Lobby for iPhone 1.8

iOS / Hobby Lobby Stores, Inc. / 36 / Целосни спецификации
Опис

Hobby Lobby за iPhone е апликација која мора да ја има секој што сака да купува во Hobby Lobby. Оваа апликација за домашен софтвер ви овозможува да ја носите популарната продавница за занаети каде и да одите, давајќи ви пристап до сите нејзини неверојатни производи и услуги директно на вашите прсти.

Со преку 75.000 достапни производи, Hobby Lobby е крајната дестинација за секој што бара занаети, уметност за носење, домашни акценти, рамки, накит, хоби, материјали за изработка на хартија и многу повеќе. И сега со новата апликација Hobby Lobby за iPhone корисниците можат лесно да ги пребаруваат сите овие производи од каде било во светот.

Една од најдобрите карактеристики на оваа апликација е тоа што на корисниците им овозможува пристап до неделни купони кои можат да се користат и во продавницата и онлајн. Со нов купон достапен секоја недела, клиентите можат да заштедат многу на своите омилени артикли или да пробаат нешто ново без да се скршат.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација за домашен софтвер е нејзиниот неделен дел за реклами, кој им нуди на клиентите исклучителен избор и вредност секоја недела. Со едноставно допирање на овој дел, корисниците можат да ги видат сите најнови зделки и промоции што ги нуди Hobby Lobby.

За оние кои се секогаш во движење или често патуваат, оваа апликација вклучува и функција за лоцирање продавници што го олеснува пронаоѓањето на блиските продавници на Hobby Lobby, без разлика каде се наоѓаат. Секоја продавница обезбедува пријатно искуство за купување, обезбедувајќи исклучителна вредност со најширокиот спектар на производи, од декорација на домот до занаетчиски материјали, сите под еден покрив.

Покрај овие функции, корисниците можат да го проверат салдото на картичката за подароци директно од апликацијата, со што ќе го олеснат планирањето на нивната следна шопинг екскурзија без да се грижат дека ќе останат без средства додека се таму.

Конечно, ако сакате да ја користите оваа неверојатна домашна софтверска апликација, тогаш погрижете се да ја споделите со вашето семејство и пријателите за да можат и тие да уживаат во сè што Хоби Лоби има да понуди директно од нивните iPhone!

Севкупно, ако сте некој кој сака изработка или едноставно ужива да прелистува уникатни ставки, тогаш преземањето на Hobby Lobby за iPhone треба да биде на врвот на вашата листа со задачи. Со својот широк избор на производи, неделни купони, функција за лоцирање продавници и многу повеќе, оваа апликација сигурно ќе стане ваш придружник за купување за сите работи Hobby Lobby!

Целосни спецификации
Издавач Hobby Lobby Stores, Inc.
Страница на издавачи http://www.hobbylobby.com
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 1.8
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 36

Comments:

Најпопуларни