Point Inside Shopping & Travel for iPhone

Point Inside Shopping & Travel for iPhone 5.7.0

Опис

Point Inside Shopping & Travel за iPhone е број 1 бесплатна апликација за купување и патување која е прикажана на бројни медиуми како што се Today Show, NY Times, USA Today, Gizmodo, CNET, PC Magazine, LA Times, BNET, GPS World , Technorati и TNooz. Оваа апликација е дизајнирана да им помогне на корисниците лесно да ги планираат и уживаат своите патувања во трговски центри, аеродромски музеи и тематски паркови со интерактивни мапи и навигација.

Со целосни директориуми и внатрешни мапи на преку 1.250 трговски центри низ Северна Америка, вклучувајќи над 150 аеродроми ширум светот, како и десетици други атракции како тематски паркови и музеи. Point Inside Shopping & Travel за iPhone им нуди на корисниците сеопфатен водич за сите нивни омилени дестинации.

Апликацијата содржи списоци на илјадници трговци на мало и аеродроми со можност за лесно пребарување на место или продавница. Интерактивните мапи се навалуваат и зумираат, а исто така прикажуваат информации за локацијата на продавницата. Корисниците можат да креираат маршрута на нивното патување за купување или да ја најдат најефикасната рута за нивната листа. Достапни се и комплетни списоци на услуги, вклучително и тоалети банкомати за паркирање лифтови храна.

Информациите за директориумот на продавниците вклучуваат телефонски број часови зделки промоции купони оценки оценки фотографии видеа врски на социјалните мрежи итн. Најдобрите насоки од продавница до продавница во трговскиот центар или вашата порта на аеродромот се обезбедени заедно со сите други потребни информации што можеби ќе ви бидат потребни на патот.

Point Inside Shopping & Travel за iPhone, исто така, нуди зделки за купување за заштеда на пари што може да се најдат на дваесет минути од вашиот дом, додека ви покажува точно каде се наоѓаат во трговскиот центар користејќи ја неговата интерактивна карактеристика на мапа.

Повратните информации од корисниците се огромно позитивни, а многумина ја фалат неговата корисност, практичност, јасност, прецизност, практичност, практичност меѓу другото:

"Леле! Има буквално стотици зделки достапни во рок од дваесет минути од мојот дом! И мапите ми покажуваат точно каде се зделките во трговскиот центар! Ова е прекрасно!" - Рејчел В.

„Работам како стјуардеса и ми беше многу корисно. Картите се вчитуваат убаво и јасно, информациите се прецизни и многу корисни. Сакам да ја покажам оваа апликација и да им го штедам денот на моите екипажи или на луѓето на кои им требаат информации или помош . Ви благодарам." - Естебан Г.

„Здраво, ЈА САКАМ вашата апликација Point Inside. Ми помага да купувам за помалку време бидејќи знам каде е всушност продавницата во која ќе одам. Ви благодариме што ја направивте толку погодна“. - Лорен Б.

„Слатка апликација! Ова е задолжително за секој нетрпелив маж како мене. Обожавам пристап до мапи на меѓународни аеродроми“. - Стив Х.

„Ја сакам оваа апликација! Стрелката „ти си тука“ е најдобра. Никогаш повеќе нема да побарам никого за насоки“. - Кејти С.

„Многу корисна апликација! Ја користам за да ми помогне да сфатам каде да паркирам за да бидам поблиску до продавницата во која сакам да одам“. - Дон Т.

"Феноменална апликација за iPhone! Мислев дека е само за аеродроми, но не бев во право. Можеби најпрактичната достапна апликација за iPhone. Дефинитивно ќе им ја препорачам оваа апликација на другите!" - Чарли Х.

За повеќе информации за Point Inside Shopping & Travel за iPhone, посетете ја нашата веб-страница на www.pointinside.com или следете не на Facebook на www.facebook.com/pointinside и Twitter на www.twitter.com/pointinside.

Како заклучок, Point Inside Shopping & Travel за iPhone е суштинска алатка што секој патник треба да ја има во својот арсенал кога го планира своето следно патување, без разлика дали станува збор за шопинг во трговски центар или навигација низ аеродромски терминал со лесно и удобност, притоа заштедувајќи пари со неговите ексклузивни зделки функција. Преземете сега и искусете од прва рака зошто милиони корисници ширум светот го направија Point Inside Shopping & Travel свој придружник за патување!

Целосни спецификации
Издавач Point Inside
Страница на издавачи http://www.pointinside.com
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 5.7.0
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5

Comments:

Најпопуларни