Apple Store for iPhone

Apple Store for iPhone 5.1

Опис

Apple Store за iPhone е домашна софтверска апликација која обезбедува персонализирано искуство за купување за корисниците кои сакаат да ги купат најновите производи и додатоци на Apple. Со оваа апликација, можете лесно да ја прелистувате целата палета на производи на Apple, вклучувајќи iPhone, iPad, Mac и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на апликацијата Apple Store е нејзината способност да дава препораки врз основа на вашите постоечки производи на Apple. Ова значи дека ако веќе поседувате iPhone или iPad, на пример, апликацијата ќе предложи други компатибилни додатоци или уреди што можеби ќе ве интересира да ги купите.

Покрај препораките за производи, апликацијата ви овозможува и лесно надградба од вашиот сегашен iPhone на понов модел. Овој процес е рационализиран и без проблеми - едноставно изберете го вашиот нов уред и изберете дали сакате да ви биде испорачан или подигнете го во продавницата.

Друга корисна карактеристика на апликацијата Apple Store е нејзината способност да ги следи вашите нарачки каде и да одите. Без разлика дали сте дома или сте во движење, можете да го проверите статусот на вашата нарачка и да добивате ажурирања за тоа кога ќе биде испорачана.

За оние кои претпочитаат практично искуство со купување, апликацијата Apple Store нуди и пријавување за сесии во продавницата каде што корисниците можат да дознаат повеќе за одредени производи или да добијат помош за какви било прашања што можеби ги имаат.

Конечно, една од најзгодните карактеристики на оваа софтверска апликација е нејзината интеграција со Apple Pay. Ако посетите локација на продавницата што учествува, едноставно користете го вашиот iPhone за да се одјавите користејќи го овој безбеден начин на плаќање - нема потреба да носите готовина или кредитни картички!

Важно е да се напомене дека иако многу функции се достапни ширум светот преку оваа софтверска апликација; одредени функции може да бидат достапни само во одредени земји. Сепак, севкупно, Апликацијата Apple Store обезбедува лесен начин за корисниците ширум светот да купуваат онлајн од нивните мобилни уреди без никаква мака!

Преглед

Apple Store го олеснува купувањето нови производи на Apple, закажувањето состаноци во Genius Bar и многу повеќе, сето тоа од вашиот iPhone или iPod touch. Ова е одличен начин за пристап до бројни функции на Apple Store од вашата дланка.

Како што би се очекувало од апликацијата на Apple, интерфејсот на Apple Store е елегантен и интуитивен. Иконите ширум дното им овозможуваат на корисниците пристап до истакнати ставки и услуги, производи, локатор на продавница, количка на Apple Store и многу повеќе. Може да купувате и да купувате производи и додатоци на Apple, да проверите дали ги исполнувате условите за надградба на iPhone и да пристапите до услугите во продавницата, вклучувајќи состаноци во Genius Bar, сесии за обука Еден до Еден и работилници и настани. Апликацијата исто така ви овозможува да го проверите статусот на вашата нарачка и да ги прегледате сметките на EasyPay. Особено ни се допаднаа опциите за известување на апликацијата, кои можат да ве известат кога ги исполнувате условите за надградба, да ве ажурираат за статусот на вашата нарачка и да ве потсетуваат на претстојните состаноци на Apple Store. Ако купувате производи на Apple дури и повремено, оваа апликација ви нуди корисни функции што можат да го насочат вашето искуство без разлика дали купувате онлајн или во продавница на Apple од тули и малтер.

Apple Store инсталира и деинсталира без проблеми. Ја препорачуваме оваа апликација на сите корисници.

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 5.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone5, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 51
Вкупно преземања 64688

Comments:

Најпопуларни