AllModern - Shop Modern Furniture and Decor for iPhone

AllModern - Shop Modern Furniture and Decor for iPhone 4.29.1

Опис

AllModern е крајната шопинг дестинација за оние кои го сакаат модерниот дизајн. Со оваа апликација, можете лесно да пребарувате низ широк избор на модерен мебел и декор од иконите на индустријата, иновативните новости и секој бренд помеѓу нив. Без разлика дали сакате да го опремите вашиот дом или едноставно да додадете некои стилски акценти во вашиот простор, AllModern има се што ви треба.

Елегантниот интерфејс на апликацијата го олеснува наоѓањето на она што го барате. Можете да пребарувате по категории или да прелистувате низ курирани колекции кои ги прикажуваат најновите трендови во модерниот дизајн. Од класици од средината на векот до современи парчиња, AllModern има по нешто за секого.

Една од најдобрите работи за AllModern е нејзината посветеност на достапност. Апликацијата нуди конкурентни цени на сите нејзини производи, за да можете да го добиете изгледот што го сакате без да се нарушите. Плус, со нови продажби кои започнуваат секој ден во 12 часот по EST, секогаш има одлични зделки што треба да се направат.

Но, AllModern не е само за купување – туку и за инспирација. Апликацијата има мноштво дизајнерски идеи и совети кои ќе ви помогнат да создадете простор што го одразува вашиот личен стил. Можете да ги зачувате вашите омилени наоди на едно место и да ги организирате по соба или проект.

И кога ќе дојде време за купување, AllModern го олеснува со својот брз процес на наплата оптимизиран за мобилни телефони. Ќе можете да ја следите вашата нарачка директно од апликацијата и да добивате известување штом ќе започне новата продажба.

Генерално, ако барате лесен начин да купувате модерен мебел и декор во движење, тогаш не гледајте подалеку од AllModern - Купувајте модерен мебел и декор за iPhone!

Целосни спецификации
Издавач Wayfair LLC
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Разен софтвер за дома
Верзија 4.29.1
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 13

Comments:

Најпопуларни